Проблем с шарнирите?
- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
Проблем с шарнирите?
Здравеите колеги тези дни си купих шарнири за буса(Т3 1.6д)става вапрос за долните опитах се да си ги смения сам но уви смогнах само за единия лесно излезе но наибването не6то се заку4и свалих диска и остана гол шенкел на преса не влиза и от там се по4на бои с 4ука и тека около 4ас та вапроса ми е имали някаква скоба или нещо с което се набиват тези шарнири? Предварително ви благодаря 

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Проблем с шарнирите?
bat_ivo написа:Здравеите колеги тези дни си купих шарнири за буса(Т3 1.6д)става вапрос за долните опитах се да си ги смения сам но уви смогнах само за единия лесно излезе но наибването не6то се заку4и свалих диска и остана гол шенкел на преса не влиза и от там се по4на бои с 4ука и тека около 4ас та вапроса ми е имали някаква скоба или нещо с което се набиват тези шарнири? Предварително ви благодаря
Избиват се с чука, набиват се на преса с дорник

ПС
Не забравяй като ги набиваш да свалиш защитния маншон и да намажеш шарнира и леглото обилно с масло, за да влезе по-лесно.
- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
PACH написа:bat_ivo написа:Здравеите колеги тези дни си купих шарнири за буса(Т3 1.6д)става вапрос за долните опитах се да си ги смения сам но уви смогнах само за единия лесно излезе но наибването не6то се заку4и свалих диска и остана гол шенкел на преса не влиза и от там се по4на бои с 4ука и тека около 4ас та вапроса ми е имали някаква скоба или нещо с което се набиват тези шарнири? Предварително ви благодаря
Избиват се с чука, набиват се на преса с дорник
ПС
Не забравяй като ги набиваш да свалиш защитния маншон и да намажеш шарнира и леглото обилно с масло, за да влезе по-лесно.
Мерси колега явно грешката ми е била 4е не го намазах с масло

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или просто не си купил частите от правилното място - другият път като ти трябват части се обади...