Къде са номерата на купето на Т3

Техническа и сервизна информация за бусовете от серия T3 - Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Потребителски аватар
andibula
Автомобил:
Двигател:

Къде са номерата на купето на Т3

Мнениеот andibula » Пон 30 авг 2010 9:41

Здравейте! Възнамерявам да се сдобия с Транспортер Т3-товаропътнически и ми предлагат прекалено добра оферта.Имам обаче съмнения относно това дали не са преправяни номерата на купето.Зная че едното място е отдолу на гредата,но други места има ли или не,незнам.Как мога да съм сигурен и има ли на друго място бити номера? Ако има споделете, ако обичате къде. Много би ми помогнал снимков материал. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
p-sound
Автомобил: VW T3 Caravelle
Двигател: MV 1990

Re: Къде са номерата на купето на Т3

Мнениеот p-sound » Пон 30 авг 2010 19:19

Първо-зарасти на бъдещия колега.Моите номера на купето например са между пантите на предната лява врата,на табелка.Незнам дали е оригинално,но е факт.Нямах проблем в КАТ.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пон 30 авг 2010 21:12

p-sound написа:Първо-зарасти на бъдещия колега.Моите номера на купето например са между пантите на предната лява врата,на табелка.Незнам дали е оригинално,но е факт.Нямах проблем в КАТ.

При мен е на същото място. Пломбирана черна табелка с два нита - с номера на купето и данните за масата на автомобила. Така е оригинално.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пон 30 авг 2010 22:16

andibula написа:Здравейте! Възнамерявам да се сдобия с Транспортер Т3-товаропътнически и ми предлагат прекалено добра оферта.Имам обаче съмнения относно това дали не са преправяни номерата на купето.Зная че едното място е отдолу на гредата,но други места има ли или не,незнам.Как мога да съм сигурен и има ли на друго място бити номера? Ако има споделете, ако обичате къде. Много би ми помогнал снимков материал. Благодаря предварително!

Каква е офертата, за баща ми търся бусче ама пътническо, дизел и евтино.Естествено да е Т3 :)

Потребителски аватар
andibula
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andibula » Вто 31 авг 2010 18:13

Здравейте.Първо благодаря на всички отзовали се.Тези нитованите според познат не ги признавали,защото всеки можел да си ги нитова.Номерата които аз знам са отдолу на гредата до резервоара напречната и са набити сравнително големи като размер.Интересуваме по точно има ли на друго място бити такива за да мога да направя сравнение с тези които са отдолу.На мястото показано на снимката поне аз не видях табелка.Относно офертата говорим за 1000-1200лв ,1987г,1.7D,имал бил турбо ама го махнали защото се скапало.Мотора може и да върви известно време ,но има нужда от ремонт.Поне на мен така ми се струва,а познанията ми са скромни за дизеловите мотори.Понапушва и не пали много лесно.Има и тук-там изгнило което може да се оправи.Абе за тези пари сякаш е добре.Аз и незнам колко вървят.Случи се така че направо ме прасват с една оферта и аз готов да скоча с главата надолу.Ако е набутвация .... :roll: Здраве да е !!!

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 31 авг 2010 18:25

andibula написа:Здравейте.Първо благодаря на всички отзовали се.Тези нитованите според познат не ги признавали,защото всеки можел да си ги нитова.Номерата които аз знам са отдолу на гредата до резервоара напречната и са набити сравнително големи като размер.Интересуваме по точно има ли на друго място бити такива за да мога да направя сравнение с тези които са отдолу.На мястото показано на снимката поне аз не видях табелка.Относно офертата говорим за 1000-1200лв ,1987г,1.7D,имал бил турбо ама го махнали защото се скапало.Мотора може и да върви известно време ,но има нужда от ремонт.Поне на мен така ми се струва,а познанията ми са скромни за дизеловите мотори.Понапушва и не пали много лесно.Има и тук-там изгнило което може да се оправи.Абе за тези пари сякаш е добре.Аз и незнам колко вървят.Случи се така че направо ме прасват с една оферта и аз готов да скоча с главата надолу.Ако е набутвация .... :roll: Здраве да е !!!

Качи снимки да го видим и да си кажем мнението.Аз намерих за баща ми един за 600 лв. Едната скорост изключва и турбото е скапано 1.6 ТД.Няма много изгнило и ще стане лесно и бързо ;)

Потребителски аватар
p-sound
Автомобил: VW T3 Caravelle
Двигател: MV 1990

Мнениеот p-sound » Вто 31 авг 2010 21:08

Кръстника ми има същия и неговите са на табелка на същото място.Само че съм писал на лявата а те са на дясната ама нама проблем - разбрахме се!

Потребителски аватар
Ники_Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ники_Петров » Съб 04 сеп 2010 8:11

Провери и в "жабката" под шофьорската седалка. При мен няма табели, а номера на гредата почти не се четеше от корозия.. В КАТ, при смяната на рег. номера ми търсиха номера на рамата там.

Потребителски аватар
andibula
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andibula » Вто 07 сеп 2010 9:03

Здравейте.Моята работа не се получи. :cry: Отидох да огледам за номерата отново и снимки да направя,та да кача да може да го видите и "моя" човек ми казва че вече бил го продал.Та сега ще търся нещо такова ама съм ограничен откъм финанси 1000-1200 с прехвърлянето.То незнам и как вървят тези машинки,но определено ми харесват.Ако някой чуе нещо изгодно да вика. :roll: Рано или късно ще взема такъв.Колите не ме кефят.Ще ми е удобен за риболова. :D

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Вто 07 сеп 2010 9:10

andibula написа:Здравейте.Моята работа не се получи. :cry: Отидох да огледам за номерата отново и снимки да направя,та да кача да може да го видите и "моя" човек ми казва че вече бил го продал.Та сега ще търся нещо такова ама съм ограничен откъм финанси 1000-1200 с прехвърлянето.То незнам и как вървят тези машинки,но определено ми харесват.Ако някой чуе нещо изгодно да вика. :roll: Рано или късно ще взема такъв.Колите не ме кефят.Ще ми е удобен за риболова. :D

Като гледам офертите в нета, поне 1500 лв. приготви.В Бургас има един запазен и прясно боядисан за 2000 лв. но не знам дали ти се вмества в бюджета.

Върни се в “T3”