Къде са номерата на купето на Т3
- andibula
- Автомобил:
- Двигател:
Къде са номерата на купето на Т3
Здравейте! Възнамерявам да се сдобия с Транспортер Т3-товаропътнически и ми предлагат прекалено добра оферта.Имам обаче съмнения относно това дали не са преправяни номерата на купето.Зная че едното място е отдолу на гредата,но други места има ли или не,незнам.Как мога да съм сигурен и има ли на друго място бити номера? Ако има споделете, ако обичате къде. Много би ми помогнал снимков материал. Благодаря предварително!
- p-sound
- Автомобил: VW T3 Caravelle
- Двигател: MV 1990
Re: Къде са номерата на купето на Т3
Първо-зарасти на бъдещия колега.Моите номера на купето например са между пантите на предната лява врата,на табелка.Незнам дали е оригинално,но е факт.Нямах проблем в КАТ.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
p-sound написа:Първо-зарасти на бъдещия колега.Моите номера на купето например са между пантите на предната лява врата,на табелка.Незнам дали е оригинално,но е факт.Нямах проблем в КАТ.
При мен е на същото място. Пломбирана черна табелка с два нита - с номера на купето и данните за масата на автомобила. Така е оригинално.
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
andibula написа:Здравейте! Възнамерявам да се сдобия с Транспортер Т3-товаропътнически и ми предлагат прекалено добра оферта.Имам обаче съмнения относно това дали не са преправяни номерата на купето.Зная че едното място е отдолу на гредата,но други места има ли или не,незнам.Как мога да съм сигурен и има ли на друго място бити номера? Ако има споделете, ако обичате къде. Много би ми помогнал снимков материал. Благодаря предварително!
Каква е офертата, за баща ми търся бусче ама пътническо, дизел и евтино.Естествено да е Т3

- andibula
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Първо благодаря на всички отзовали се.Тези нитованите според познат не ги признавали,защото всеки можел да си ги нитова.Номерата които аз знам са отдолу на гредата до резервоара напречната и са набити сравнително големи като размер.Интересуваме по точно има ли на друго място бити такива за да мога да направя сравнение с тези които са отдолу.На мястото показано на снимката поне аз не видях табелка.Относно офертата говорим за 1000-1200лв ,1987г,1.7D,имал бил турбо ама го махнали защото се скапало.Мотора може и да върви известно време ,но има нужда от ремонт.Поне на мен така ми се струва,а познанията ми са скромни за дизеловите мотори.Понапушва и не пали много лесно.Има и тук-там изгнило което може да се оправи.Абе за тези пари сякаш е добре.Аз и незнам колко вървят.Случи се така че направо ме прасват с една оферта и аз готов да скоча с главата надолу.Ако е набутвация ....
Здраве да е !!!

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
andibula написа:Здравейте.Първо благодаря на всички отзовали се.Тези нитованите според познат не ги признавали,защото всеки можел да си ги нитова.Номерата които аз знам са отдолу на гредата до резервоара напречната и са набити сравнително големи като размер.Интересуваме по точно има ли на друго място бити такива за да мога да направя сравнение с тези които са отдолу.На мястото показано на снимката поне аз не видях табелка.Относно офертата говорим за 1000-1200лв ,1987г,1.7D,имал бил турбо ама го махнали защото се скапало.Мотора може и да върви известно време ,но има нужда от ремонт.Поне на мен така ми се струва,а познанията ми са скромни за дизеловите мотори.Понапушва и не пали много лесно.Има и тук-там изгнило което може да се оправи.Абе за тези пари сякаш е добре.Аз и незнам колко вървят.Случи се така че направо ме прасват с една оферта и аз готов да скоча с главата надолу.Ако е набутвация ....Здраве да е !!!
Качи снимки да го видим и да си кажем мнението.Аз намерих за баща ми един за 600 лв. Едната скорост изключва и турбото е скапано 1.6 ТД.Няма много изгнило и ще стане лесно и бързо

- p-sound
- Автомобил: VW T3 Caravelle
- Двигател: MV 1990
Кръстника ми има същия и неговите са на табелка на същото място.Само че съм писал на лявата а те са на дясната ама нама проблем - разбрахме се!
- Ники_Петров
- Автомобил:
- Двигател:
Провери и в "жабката" под шофьорската седалка. При мен няма табели, а номера на гредата почти не се четеше от корозия.. В КАТ, при смяната на рег. номера ми търсиха номера на рамата там.
- andibula
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Моята работа не се получи.
Отидох да огледам за номерата отново и снимки да направя,та да кача да може да го видите и "моя" човек ми казва че вече бил го продал.Та сега ще търся нещо такова ама съм ограничен откъм финанси 1000-1200 с прехвърлянето.То незнам и как вървят тези машинки,но определено ми харесват.Ако някой чуе нещо изгодно да вика.
Рано или късно ще взема такъв.Колите не ме кефят.Ще ми е удобен за риболова. 

- PACH
- Bus Master
- Контакти:
andibula написа:Здравейте.Моята работа не се получи.Отидох да огледам за номерата отново и снимки да направя,та да кача да може да го видите и "моя" човек ми казва че вече бил го продал.Та сега ще търся нещо такова ама съм ограничен откъм финанси 1000-1200 с прехвърлянето.То незнам и как вървят тези машинки,но определено ми харесват.Ако някой чуе нещо изгодно да вика.
Рано или късно ще взема такъв.Колите не ме кефят.Ще ми е удобен за риболова.
Като гледам офертите в нета, поне 1500 лв. приготви.В Бургас има един запазен и прясно боядисан за 2000 лв. но не знам дали ти се вмества в бюджета.