Аааа - този , белия между Руски паметник и 5-те кьошета си е моя... Скоро (след около месец) пак ще е там , но вече с нова визия... Не го заглеждай - не се продава...)))))
Оп...да добавя и втората 16-ка(в движение) в България....
91година, с виско съединител за сега...пълен ел пакет(централно,ел огледала с подгрев,ел стъкла),подгрев на седалките, измиване на фаровете(пръскалки), тонирани в зелено стъкла и др.Оригинално се води каравел, но сега е мултиван ,а предстои да стане кемпер....дай боже с палатка....Не се продава...
Е дойде време и аз да се регистрирам Т3 бял с 1,9 ТД 90г с два блокажа ,все още с плевенска регистрация синхрото от Сухиндол стана моя придобивка,снимките ги видяхте аз ще кача като го регистрирам
Последна промяна от marinxols на Пон 08 юни 2015 8:03, променено общо 1 път.
Намерих още един до гр. Левски синхрото му работело, не е каран от две години има и доста проблеми ...турбо-масло ...скорости- трудно включват ... присаждан двигател висящ на 4-пръста от земята... и най-вече има запор от предишен собственик - за малко да го взема.
Вчера разговарях със собственика - твърдо отказа да го продава цял или за части, както писах има запор от НАП към предишния собственик защото не са си дооправили док. и дори го е преместил(беше на улицата) някъде " да не се гледа" както каза. И аз исках да го пооглозгам ....ама ней се! Ако премисли ще се обади и "ще пусна туй онуй" ....макар да не ми се вярва да стане скоро!
Здравей те колеги, Днес се сдобих с тази машинка( Т3 синхро каравел 1988 1.6 ТД) .Преди 10 години дядото го е направил само на задно като за моя радост пази всички части които са му свалили от сервиза(кардан,раздатки,полуоски,греди.....)аз съм ги взел+ един двигател 1,6тд с 4-степенна ск. кутия(сега е с 5-степенна)...имам голямо желание да го възстановя в оригиналния му вид. Може ли да ми препоръчате сервизи(майстор) във Варна който могат да върнат този красавец на пътя в оригиналния му вид.Благодаря ви предварително....
Здрасти и добре дошъл в групата на четирикраките......както наричаме синхротата (хихиххиххи). Можеш да потърсиш помощ от Пепо( p-sоund)... Телефона му можеш да намериш в темата за телефони за взаимопомощ...Успех с възстановяването на машината и да те видим на някоя сбирка с него.