Здравейте колеги,
Вероятно ще се появи обява за продажба на Транспортерчето ми, така че преди да я пусна там, я пускам тук във вътрешния форум.
Става въпрос за Фолксваген Транспортер произведен 1985г. Бил е военен (има култови надписи вътре, които не исках да трия

сега е друго зелено – по симпатично. Махнат му е бензиновия мотор и е сложен дизелов 1.6 55кс. Закупен е от мен през м.Август 2011г. От тогава водя книжка с всичко, което съм свършил по него. Направено е пълно обслужване на мотора, с нова водна помпа с корпус, оригинални масла на Тойота, смяна на масло скоростна кутия пак тойотовско. Ремък и ролки, ремък алтернатор – водна помпа. Нов акумулатор, почистване на капак клапани и пр. Сменена почти цялата предница в Пан сервиз. Нов антифриз и обезвъздушаване. По мотора работи човека, който обучава механиците на Тойота. Работили сме заедно с много желание. Автомобила по километраж е на 73000км. Има аларма за ремонт (изключил съм я) има козметика за правене вътре. Отвън е много слънчев за годините си. Има си всички седалки, нови фарове и иднустриален балатум по пода. Има разбира се забележки, но е симпатяга като цяло Бусчето е с 4 гуми Барум които не са прекрасни. Цената която мисля да му обявя е 1600лв за желаещите да се пазарят, за нежелаещите - 1500

.
Ако някой от вас се интересува, може да ме потърси на 0888 47 61 87. Автомобила има преглед, ГО изтече но ще направя за бъдещия собственик.
Поздрави,
Виктор