Транспортерче Т3 ще си търси нов собственик

Техническа и сервизна информация за бусовете от серия T3 - Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Транспортерче Т3 ще си търси нов собственик

Мнениеот Viktor.A » Пон 16 яну 2012 16:52

Здравейте колеги,

Вероятно ще се появи обява за продажба на Транспортерчето ми, така че преди да я пусна там, я пускам тук във вътрешния форум.
Става въпрос за Фолксваген Транспортер произведен 1985г. Бил е военен (има култови надписи вътре, които не исках да трия :mrgreen: сега е друго зелено – по симпатично. Махнат му е бензиновия мотор и е сложен дизелов 1.6 55кс. Закупен е от мен през м.Август 2011г. От тогава водя книжка с всичко, което съм свършил по него. Направено е пълно обслужване на мотора, с нова водна помпа с корпус, оригинални масла на Тойота, смяна на масло скоростна кутия пак тойотовско. Ремък и ролки, ремък алтернатор – водна помпа. Нов акумулатор, почистване на капак клапани и пр. Сменена почти цялата предница в Пан сервиз. Нов антифриз и обезвъздушаване. По мотора работи човека, който обучава механиците на Тойота. Работили сме заедно с много желание. Автомобила по километраж е на 73000км. Има аларма за ремонт (изключил съм я) има козметика за правене вътре. Отвън е много слънчев за годините си. Има си всички седалки, нови фарове и иднустриален балатум по пода. Има разбира се забележки, но е симпатяга като цяло  Бусчето е с 4 гуми Барум които не са прекрасни. Цената която мисля да му обявя е 1600лв за желаещите да се пазарят, за нежелаещите - 1500 ;).
Ако някой от вас се интересува, може да ме потърси на 0888 47 61 87. Автомобила има преглед, ГО изтече но ще направя за бъдещия собственик.

Поздрави,
Виктор

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Re: Транспортерче Т3 ще си търси нов собственик

Мнениеот PACH » Пон 16 яну 2012 18:52

Viktor.A написа:Здравейте колеги,
Поздрави,
Виктор

Напъни се с някоя снимка, за да видят какво се продава :)

Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor.A » Вто 17 яну 2012 9:44

Да, ще кача снимки, само да ми остане време да го щракна :wink:
Иначе автомобила се намира в Тойота на Цариградско шосе, ако някой желае, нека заповяда :beer

Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor.A » Сря 18 яну 2012 12:53

Ще гледам да снимам бусчето до края на седмицата.
Днес преди 5мин. го запалих, като предното му палене бе преди Коледа :mrgreen:
Просто ми идва в повечко и само седи, затова се продава.

Снимки суун! :wink:

Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor.A » Съб 21 яну 2012 14:20

Ето малко снимчици...Разбира се, като се наложи да го снимам заваля сняг, но пратих на потенциален клиент вече всички снимки. Ако някой се интересува от още, да свирка :wink:
Прикачени файлове
P1030429.JPG
P1030431.JPG
P1030435.JPG
P1030438.JPG
P1030441.JPG

Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor.A » Сря 25 яну 2012 21:08

Еми ето на, намери си го :mrgreen: :beer

Потребителски аватар
al_volante
Автомобил: golf 3
Двигател: afn 1996

Мнениеот al_volante » Пет 02 мар 2012 13:32

:beer намери си го,вече е друг бус :D с двигател 1.9тд,5 скорости,джанти 16-ки,затъмнен,с музика,инсталацията е оправена цялата,проблема с алармата е отстранен като..е отстранена алармата :D оправено е второто парно,с седалки от фиат браво,волан от голф 2,с други стопове...като мога ше го снимам да видиме дали ше го познаеш колега :Mr Green Fun

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Пет 02 мар 2012 21:01

al_volante написа::beer намери си го,вече е друг бус :D с двигател 1.9тд,5 скорости,джанти 16-ки,затъмнен,с музика,инсталацията е оправена цялата,проблема с алармата е отстранен като..е отстранена алармата :D оправено е второто парно,с седалки от фиат браво,волан от голф 2,с други стопове...като мога ше го снимам да видиме дали ше го познаеш колега :Mr Green Fun

???? Много сте бързи! :beer

Viktor.A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viktor.A » Чет 08 мар 2012 9:17

al_volante написа::beer намери си го,вече е друг бус :D с двигател 1.9тд,5 скорости,джанти 16-ки,затъмнен,с музика,инсталацията е оправена цялата,проблема с алармата е отстранен като..е отстранена алармата :D оправено е второто парно,с седалки от фиат браво,волан от голф 2,с други стопове...като мога ше го снимам да видиме дали ше го познаеш колега :Mr Green Fun

Леле евала! :D Дай някоя снимка. Ти си фурия бе! :beer
(бележката от нотариуса е готова и при мен, трябва да се видим да ти я дам, както и останалите чаркаляци) :beer

Върни се в “T3”