Колеги помагайте

Техническа и сервизна информация за Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Потребителски аватар
sasho_yamaha
Автомобил: T4 Volkswagen Multivan GENERATION
Двигател: 2.5 R5 TDI AXG 202hp.

Колеги помагайте

Мнениеот sasho_yamaha » Съб 08 окт 2011 22:05

Колеги продадох си бусчето caravelle 2.4D и сега мисля да мина в по горния клас.Става въпрос за caravelle 2.5TDI 102коня.Интересува ме поддръжката на двигатела,мои приятели ме наплащиха да не си взимам такъв,понеже обслужването му и по специално подмяната на ангренажа излизала двойно,от това на 2.4.Така като гледам има две ролки в повече само. Ще съм благодарен на имащите такъв или по запознатите да изкажат мнение за модела,и също така ако някой знае добри екземпляри за продаване да пише.Търся пътническа версия,по възможност 9места и да има климатик или климатроник.И понеже тук вече има доста електроника,има ли нещо по специфично,което да създава проблеми и трябва да имам на предвид при закупуването му.Общо взето всякаква информация за модела ще ми е от полза. :beer

Потребителски аватар
svetlio3911
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги помагайте

Мнениеот svetlio3911 » Съб 08 окт 2011 22:31

vag е колега няма да се плашиш
по скъпо е от 2,4 но няма как да нее
все пак е голяма разликата в годините
а и всяко удоволствие се заплаща
но си заслужава -поне според мен :)

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Колеги помагайте

Мнениеот IvanMan » Съб 08 окт 2011 22:47

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

Върни се в “T4, T5 и T6”