Т4 800special 1.9 десен волан цял/части/бартер Т3
Т4 800special 1.9 десен волан цял/части/бартер Т3
Съжалявам ако темата не е за тук, но видях, че има няколко такива и реших да я пусна тук може съм полезен на някого. Утре ще кача снимки на буса, за сега се продава цял. T4 800 special със седалките с подлакъници, 1.9D, 1995г. В добро състояние е купето и двигателя има боядисвано по страничната врата за товарене и тя е малко крива. Всичко останало е в добро състояние. В движение е. Двигателя е добър. Трябват му 2 подгревни свещи които съм купил, но пали безотказно и така. Към него има и чисто нова водна помпа, която попринцип трябва да се сменя. (не тече все още, но има лек луфт)Ремъците са сменяни. Има проблем с помпата за хидравликата на волана. Като се постопли ако буса все още е в мое владение ще отстраня тези проблеми. Освен тези всичко е там и е на лице и работи. Буса има и допълнителни подсилени ключалки на вратите. Все още е с английска регистрация. Търся му около 2000лв(не е твърда цена) или бартер за T3 до 1600лв (с ляв волан
в движение. с доплащане от ваша страна) . Моля свържете се с мен тук или на 0879846659

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Re: Т4 800special 1.9 десен волан цял/части/бартер Т3
Говорих с колегата. Буса е товарен и се намира в София, ако някой го интересува.
Re: Т4 800special 1.9 десен волан цял/части/бартер Т3
Това е транспортера, има шарения само на страничната врата. (забележете неправилно нарисувания знак на мира
)Снимките са от септември, състоянието му е същото. Няма никакви ръжди, но има чукнато тук-там. Все още си търся Т3
Нова цена 1700лв!

Нова цена 1700лв!