понеже ми предстои смяна на спирачни дискове реших да се посъветствам с вас колеги и очаквам компетентни отговори
благодаря предварително
разрових се из нета и намерих изгодно дискове Ate 24.0124-0118.1 но ги дават за модели до 96г.
после сравних и тези които са за моя модел на същата марка ,разликара е че на единия модел е по голяма височината "D" с 9.3мм.
това ще окаже ли някакво влиание освен ,че ще ми изкара джантите на вън всеедно са със фланец
ето и снимки за сравнение
Т-4 Спирачни Дискове
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Re: Т-4 Спирачни Дискове
Ми то проблем няма да има,но може да се наложи и отзад да сложиш фланци.Аз съм със 20мм.фланци и съм ок.
- MrDiesel
- Автомобил: vw t3 Caravelle
- Двигател: SUBARU EJ 25 DOHC
- Контакти:
Според мен няма да стане.Разликата в случая е различният спирачен апарат и начина на захващане към шенкела.За да пасне на твоя апарат трябва задължително да се сложи фланец между диска и главината,което мен лично не ме кефи и ще ти струва повече от колкото да си вземеш за твоя тип спирачен апарат.
- xcentric
- Автомобил: Transporter 2003
- Двигател: TDI - AJT
MrDiesel написа:Според мен няма да стане.Разликата в случая е различният спирачен апарат и начина на захващане към шенкела.За да пасне на твоя апарат трябва задължително да се сложи фланец между диска и главината,което мен лично не ме кефи и ще ти струва повече от колкото да си вземеш за твоя тип спирачен апарат.
май си прав колега,днес ходих да ги видя и се оказа че за да станат ще трябва да си правя фланци 9-10мм.обаче дисковете са страхотни "АТЕ"немски вентилирани човека ги дава двата за 50лв. доста е изгодно само ,че за модели до 96г.