След 5 -годишно търсене и маене и събиране на пари и какво ли не, в крайна сметка си взих така желание Мултиван

ТА вече му навъртях едни 2000км от Централен Балкан до морето и после до Боровец, просто е супер вълнуващо. (Ако някой толкова се интересува - 98' 2.5TDI). Имам си оригинални пердета, 7 места, легло,маса, климатроник, парктроник, даже оригиналното радио е вътре (с касетка - уууухааа

Оооообаче много на хубаво не е на хубаво и онзи ден, след един проливен дъжд в Смолян, забелязах,че моите крака и тези на пасажера до мен подгизнаха.

Днес го разкалпачихме в сервиза на един приятел и открихме вадичка, която се спуска по вертикален шев - заварка, който се намира долу в ляво над калника, точно зад бушоните - та добре си тече. Явно е от скоро, защото под мокета няма ръждясало или гнило.
После остановихме,че и предното стъкло е сменяно.
Та сега въпроса - от къде може да е тоз теч. ДАли при смяната на стъклото, не са го залепили добре?
Също,четох в интернет, че ако улуците за отичане на вода се задръстят от листа и киреч, може водата да си намери път и в кабината някак.
Та някакви идеи или други предположения, преди да съм го пратил за да му монтират стъклото на ново?
Поздрави!