Здравейте колеги!
От известно време се самозаключва централното заключване. При изключена аларма като посегна към дръжката да отворя някоя врата и се самозаключва целият бус. Ако отворя "светкавично" бързо успявам да изпреваря самозаключването на вратите. Имате ли някаква идея дали алармата прави проблем или самото централно дава някакъв дефект. Благодаря!
Самозаключва се централното заключване. Т4 Мултиван 93г, ААВ, 2.4Д
- baimitcan_74@abv.bg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Самозаключва се централното заключване. Т4 Мултиван 93г, ААВ, 2.4Д
Здравей колега проблема ти е в самата брава на вратата при мен беше така и познат ключар ми я прави но пак не е добре така че най добре смени целия механизъм от някоя морга но ще ти трябва и нов ключ за самата врата така мисля аз но нека някой по компетентен се изкаже Лек ден
- System_error
- Автомобил: T4 Multivan 1998
- Двигател: ACV
Re: Самозаключва се централното заключване. Т4 Мултиван 93г, ААВ, 2.4Д
Старичка е темата, но виждам, че не е намерено съвсем вярното решение.
Наскоро и на мен ми се случи.
Проблема не е в бравата, а в една пружинка вътре, която се чупи и не задържа щангата, да не падне от тежестта си и да задейства централното.

За лява и дясна врата са различни. В комплекта са 4 броя.
Аз си ги взех оттук
Няма нужда от смяна на патрон. Малко е тегава смяната. С клещи трябва да се изкриви бравата, за да влезе пружинката на място.
Наскоро и на мен ми се случи.
Проблема не е в бравата, а в една пружинка вътре, която се чупи и не задържа щангата, да не падне от тежестта си и да задейства централното.

За лява и дясна врата са различни. В комплекта са 4 броя.
Аз си ги взех оттук
Няма нужда от смяна на патрон. Малко е тегава смяната. С клещи трябва да се изкриви бравата, за да влезе пружинката на място.