Проблема е решен и си имам музика

.Тук във форума бях чел ,че колега е ходил до Тояга център София и там са му решили проблема преди време.Та звъннах по телефона за да кажа мъката си и получих положителен отговор просто да отида с буса до там.На място ми споделиха вариантите за мен,първо ще прегледат инсталацията ако има някъде пропуск да го отстранят,ако нестава вариант с нова антена вътрешна или външна с вграден усилвател, според моето желание 40лева е вътрешната плюс 30 лева труд.Подчертавам за нормално и любезно отношение на шефовете там както и на момчето което работи по буса. Чакам си аз и идва шефката с думите: проблема е решен просто изходящия кабел от усилвателчето към навигацията е бил изваден и е имало леко изкривяване на на буксичката .Сега хваща и станции от космоса

.Така не се стигна до допълнителна антена,както и спестени 40 лева.За инфо при мен въпросната кутийка не е зад пасажерския аербег,а под него, зад дулапчето за предмети в дясно до колонката към вратата .Също така е по различно и малко по голямо от снимките на колегата Да@ка.Мерси за фотото

Съответно достигането до там е бързо и лесно