avtohit77 написа:Пукнатина между бренера и клапана си е сериозно може да продължава и по вътрешноста и аз поне ги скенирам и надувам да е по сигурно.А за заварка от не квалифициран майстор си е загуба на средства и време.

avtohit77 написа:Пукнатина между бренера и клапана си е сериозно може да продължава и по вътрешноста и аз поне ги скенирам и надувам да е по сигурно.А за заварка от не квалифициран майстор си е загуба на средства и време.
silnik pzl104 написа:нее дюза.смених ги всички . . .не са и клапани ,мерих компресия на всички цилиндри .
avtohit77 написа:
От къде си бе колега да знаем
avtohit77 написа:silnik pzl104 написа:нее дюза.смених ги всички . . .не са и клапани ,мерих компресия на всички цилиндри .
От къде си бе колега да знаем
silnik pzl104 написа:вече започвам да се замислям да премина на т-3 1,6 с поставяне на 1,9 тд .
silnik pzl104 написа:а интерколера де да го сложа . нема место . макар че съм слагал на фолксваген т 3 с двигател от волга . на времето през соца 1989 година получихме чисто нов каравел . но шофьора ходил за риба и му пукнал картера в некакъв камък и дорде се усети затегне .и за два дни присадихме волгов мотор щото немаще друг . ладовите беха кът и зор се изписваха . а ако разбереха шефовете ставаше страшно . и така го направихме с волгов двигател 2,4 .и добре вървеше .
PACH написа:silnik pzl104 написа:а интерколера де да го сложа . нема место . макар че съм слагал на фолксваген т 3 с двигател от волга . на времето през соца 1989 година получихме чисто нов каравел . но шофьора ходил за риба и му пукнал картера в некакъв камък и дорде се усети затегне .и за два дни присадихме волгов мотор щото немаще друг . ладовите беха кът и зор се изписваха . а ако разбереха шефовете ставаше страшно . и така го направихме с волгов двигател 2,4 .и добре вървеше .
Без кулер, пак върви доволно :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта