mesiata666 написа:бОркане, никой пък във форума, няма нужда от строгата госпожа по литература, на която се правиш. Обаче всеки влязъл във форума, има нужда от помощ или съвет! Не си ти този, който да казва, кой какво да прави! Ходи си зашлеви един шамар и заминавай да си лягаш, че пак си се напил!![]()
![]()
BURKAN написа:mesiata666 написа:бОркане, никой пък във форума, няма нужда от строгата госпожа по литература, на която се правиш. Обаче всеки влязъл във форума, има нужда от помощ или съвет! Не си ти този, който да казва, кой какво да прави! Ходи си зашлеви един шамар и заминавай да си лягаш, че пак си се напил!![]()
![]()
Ми помогни му на човека! Нали си трезвен! Аз поне му казах къде има представителство на Вебасто! Ти помогна ли му по някакъв начин? И въобще имаш ли някакво компетентно мнение по въпроса и въобще по бусовете? Виждал ли си такъв уред на живо? Ако си с трети клас може да ти изглеждам на другарката по български, ако си повече учил ще спреш да се занимаваш с мен, още повече, че аз не те забелязвам и ти сам ми се буташ у гагата и ме караш да си разговаряме! Нямам желание да говоря с теб, още повече, че може би си се надрусал в момента, не казвам, че си друсан!
stonehard написа:Момчета,Колеги мисля че не е тук мястото да се карате и спорите заради моята тема.благодарен съм на тези които ме разбират и помагат и не се сърдя дори и на обидни думи ако има такива.И все пак във спора се ражда истината.Спорът може да роди само нови спорове. Съпротивата винаги ражда съпротива. Козите раждат козлета, а овцете - агнета. Войната ражда нова война. Могат ли слоновете да родят динозавърчета? Исус Христос е казал: „Нима хората берат грозде и смокини от трънаците и магарешките бодли?Тва е друго исказване не моеБъдете здрави и успешна година
Последно активен на: Чет 19 май 2016 17:57
georgebonev написа:Инфо за печките има в основния раздел.
Не е важно да знаеш. Важно е да знаеш къде да го намериш.
stonehard написа:Аз вече съм готов благодарение на Мишо(DA@KA).не се сърдя никому всички сте извинени.Печката си заработи нормално,беше нужно малко инфо на човек за да проходи.
System_error написа:Дано не ви се налага да ви помагат от тук!
group® написа:Нещо ми идват в повече тези изказвания за форума, в тази тема.
Толкова писане и нищо ...
Като не ти харесва форума и хората в него - намери си друг!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта