VR6 във клубът
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: VR6 във клубът
то тва лонг лайв масла са малко измислена работа, за намаляване на разходите по обслужване уж.
- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Аз тези 15К ще ги навъртя за 2-3 години.. ще забрявя кога съм сменил маслото 

- KingoftheROAD
- Контакти:
Колега, забележи че в инструкцията за експлоатация на МПС-то от завода производител е написано следното:
маслото се сменя със съответно препоръчваното от завода производител на всеки 10 000км.(15 000км.) или на 1 година. Който срок настъпи първи. Ако не можеш да навъртиш съответните километри за една година, може и на година и половина (според мен)да го смениш. Нищо фатално и вредно за здравето, но 2 години според мен идва малко множко, ако пак не навъртиш нужните километри...
маслото се сменя със съответно препоръчваното от завода производител на всеки 10 000км.(15 000км.) или на 1 година. Който срок настъпи първи. Ако не можеш да навъртиш съответните километри за една година, може и на година и половина (според мен)да го смениш. Нищо фатално и вредно за здравето, но 2 години според мен идва малко множко, ако пак не навъртиш нужните километри...
- KingoftheROAD
- Контакти:
Ето стойки за седалките самоделка
- KingoftheROAD
- Контакти:
- galyaradeva
- Контакти:
Ти си златен Ванка
Само дето гугала не ще да превежда руския форум както трябва,и си го превеждам в свободен текст. Чудя се защо дава този наклон на седалката. Гледах моите седалки.. долу шините са равни а наклона е даден при конструирането на самата седалищна част, което би трябвало да важи и за останалите седалки на автомобилите 

- galyaradeva
- Контакти:
Днес взех от комшията една лятна гума от аудито му да я пробвам на бусчо как седи
Харесвам подобен модел джанти па да видим кога ще му излезе късмета да се кипри с нещо такова
Гумите са 225/40/18
Но ми се иска да е нещо подобно http://www.qwt.no/storefront.php?pid=3859&catid=64

Но ми се иска да е нещо подобно http://www.qwt.no/storefront.php?pid=3859&catid=64
- KingoftheROAD
- Контакти:
galyaradeva написа: ...защо дава този наклон на седалката. Гледах моите седалки.. долу шините са равни а наклона е даден при конструирането на самата седалищна част, което би трябвало да важи и за останалите седалки на автомобилите...
Стойката на водача и пътника до него в лек автомобил е различна от тази в Т4-ката. Разликата не само във височината и видимостта, просто такова е разположението. Иначе няма да можеш да си нагласиш нормално седалка от лек автомобил монирана на равен подиум. Ако имаш възможност погледни на някоя Омега или БМВ5-а как стоят техните предни седалки и ще се увериш. Там седалката като се придвижва напред, едновременно с това се и придвижва нагоре. Това е направено така за хора с по-нисък от средния ръст. При буса торпедото е късо, а височината и без това е достатъчно висока. На баба жужка класиката седалките са на такива стойки като на снимката. Ще се опитам да изровя чертежи или снимки.
- pepi74
- Автомобил: Мултиван Т-4
- Двигател: ACV - 2000 година
Честито колега със здраве и безаварийно,джантата добре седи ,но мисля едни петолъчки ще му дойдат добре ,всичко е въпрос на вкус все пак.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина добре стоят добре 18 ките,аз на моя син лебед имам 17 ки от А6,но ниски идват за нашите пътища о се влизат по дупките-аз съм с 215/17/50 и 225/17/50.Вярно е много отварят ама аз си плащам на гумаджията после всяка година
.А за седалките не го знаех това Ванка,аз за напред искам да сложа седалки от Омега или Бмв5,ще видим като му дойде времето

- galyaradeva
- Контакти:
Няма значение от каква кола са седалките стига да са удобни. Не знам дали ще позволят една анкета за това кои са най удобните седалки на които сме сядали.. но си мисля че седалките на мерцедес ще са водещи. Идеята за смяна на моите седалки идва от това че веднъж годишно имам 8000 кл. преход до Бг.плюс през ден по 22... от работа до вкъщи и обратно и ми идва множко тези корита.
aylin78 аз нямам проблеми с дупките по пътищата приятел и затова си позволявам лукса да си мечтая за 18
Но и трябва да се смени и окачването и става една сметка..
Ето такива джанти ми харесват на мене.. със много спици.
aylin78 аз нямам проблеми с дупките по пътищата приятел и затова си позволявам лукса да си мечтая за 18

Но и трябва да се смени и окачването и става една сметка..

Ето такива джанти ми харесват на мене.. със много спици.
- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега когато си търсех бус преди няколko години имах възможноста да пробвам в Холандия версията Multivan VR6 1999г. същия двигател като твоя и направо онемях
.Супер машинка, но ние търсехме нещо по-малощно за из града, пък и цената му беше мн.фрапираща за нас.Но иначе VR6 мисля че е един от най-добрите на VW и мн.добре му приляга на буса.Да ти е жив и здрав...... 

- galyaradeva
- Контакти:
Marian Yachev написа:Колега когато си търсех бус преди няколko години имах възможноста да пробвам в Холандия версията Multivan VR6 1999г. същия двигател като твоя и направо онемях.Супер машинка, но ние търсехме нещо по-малощно за из града, пък и цената му беше мн.фрапираща за нас.Но иначе VR6 мисля че е един от най-добрите на VW и мн.добре му приляга на буса.Да ти е жив и здрав......
М да напълно съм съгласен. Т4-ката която имах преди беше 2.4Д синхро беше много здрав двигател не ме е оставял на пътя но и беше мъка за дълак път. Аз избирах половин година и критерият беше VR6 двигател и задните врати да се отварят като порта а не като капак на казан

- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
нищо колега и така си е бонбон. А между другото варианта с две врати е по-удачен,защото при тези с цяла врата много бързо си заминават амортисьорчетата и постепенно почва трудно да я вдига(самата врата е мн.тежка).Друг плюс на двойната врата,е че одобна при товарене(вратите могат да се отварят до 180 градуса).И аз съм с такива 

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Аиде сега "неудобна ,казан "Ако я отваряш в гараж наистина е по удобно с 2 врати.Обаче за лопането и това ,че не уплътнява добре нищо не казвате.То на Мариян е товарно и му дреме какво става в товарния отсек.За пътническо цялата като"КАПАК НА КАЗАН" си е наи добре.По добре уплътнява не лопа и кат я вдигнеш когато вали,си разтоварваш покупките от количката без да ти капе във врата
Не се сърдете но това е истината