sasho_yamaha написа:С кой модел зимни караш H09 ли?Питам защото за другата зима ще ми трябват 2 зимни нови и май ще са пак такива.
Ще ги видя ,че са в гаража не помня

sasho_yamaha написа:С кой модел зимни караш H09 ли?Питам защото за другата зима ще ми трябват 2 зимни нови и май ще са пак такива.
galyaradeva написа:Саше само със 10 лева повече и си вземаш Пирели. Какво е това Тойо ? Гума със търговска марка. Ако поръчаш достатъчно бройки ще ги докарат гумите и със твоето име..![]()
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... W&dsco=153
sasho_yamaha написа:Ето че дойде времето да сменяме зимните гуми с летни и тук аз се спрях на японските TOYO H08. http://www.radial.bg/tyre.php?size_id=151&id=26 Някой карал ли е с такива гуми да сподели впечатленията си от тях,защото аз доста се чудих какви да избера,доста четох за тях и недоволни не видях да има.Скоростния индекс на гумата е S което ще рече 180км.Спрях се на японски гуми за буса,защото на пистовия ми мотор само японските изкарват с около 1000км пробег повече от всички други,и като поведение на пътя за мен са най-добри.Все пак няма да е лошо да чуя мнението и на някой кото е карал с такива или поне с гуми от тая марка.
sasho_yamaha написа:Колеги,имам един проблем с таблото.Километража както работи и пада на нулата,от време на време пак тръгва,някой път отива до 200 и пак пада,стрелката тръгва спира,а също така и датчика,който отчита нафтата в резервоара променя стойностите се.Повечето време отчита вярно,но някой път стрелката пада почти до нула,друг път отчита малко повече отколкото има,а другият за температурата си показва нормално.Също ми направи впечатление,че лампичката за водата свети съвсем леко като запаля буса,а нивото в разширителния съд си е както трябва.Мислех си че проблема може да е от ксеноните,но като изключа буксите на баластите няма промяна.Чудя се дали проблема е в датчика,които взима импулс на скоростната кутия е,или някъде слаба спойка в самото табло.
sasho_yamaha написа:Някой знае ли къде се намират датчиците на AIRBAG на T4 и дали възглавниците се отварят само ако са поставени предпазните колани?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта