Мнения и съвети относно закупуването на CARAVELLE 2.5 TDI
- sasho_yamaha
- Автомобил: T4 Volkswagen Multivan GENERATION
- Двигател: 2.5 R5 TDI AXG 202hp.
Мнения и съвети относно закупуването на CARAVELLE 2.5 TDI
Колеги продадох си бусчето caravelle 2.4D и сега мисля да мина в по горния клас.Става въпрос за caravelle 2.5TDI 102коня.Интересува ме поддръжката на двигатела,мои приятели ме наплащиха да не си взимам такъв,понеже обслужването му и по специално подмяната на ангренажа излизала двойно,от това на 2.4.Така като гледам има две ролки в повече само. Ще съм благодарен на имащите такъв или по запознатите да изкажат мнение за модела,и също така ако някой знае добри екземпляри за продаване да пише.Търся пътническа версия,по възможност 9места и да има климатик или климатроник.И понеже тук вече има доста електроника,има ли нещо по специфично,което да създава проблеми и трябва да имам на предвид при закупуването му.Общо взето всякаква информация за модела ще ми е от полза.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Re: Мнения и съвети относно закупуването на CARAVELLE 2.5 TDI
Няма да се плашиш купуваи смело.Много добра машина ,бих казал и икономична поне за моите представи.Но за хубава машина си приготви поне 10 000лв.Успех 

- sasho_yamaha
Колега можеш ли да кажеш откъде се сдоби с твоя,някъде беше писал че си обикалял 2 седмици да търсиш?За момента на пазара(mobile и cars.bg) няма никакъв избор,дори и на MULTIVAN модела.
- xcentric
- Автомобил: Transporter 2003
- Двигател: TDI - AJT
на някой ако му се патува до италия ей това е изгодно http://www.subito.it/altri-veicoli/volk ... 540870.htm
ремонта не вярвам да излезе повече от 2-бона,2002 е 9-местен със всички екстри за модела С КЛИМАТИК
ремонта не вярвам да излезе повече от 2-бона,2002 е 9-местен със всички екстри за модела С КЛИМАТИК
Последна промяна от xcentric на Сря 12 окт 2011 12:21, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А къде му е климатроникът? Или той не спада към всичките екстри за модела? 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
xcentric написа:на някой ако му се патува до италия ей това е изгодно http://www.subito.it/altri-veicoli/volk ... 540870.htm
цената нещо не ми аресва колега, 2200 евракис, и докарването до българия, а и ремонта едва ли ще около 2000 лъва. Ако си го правиш сам, може и да може...
- xcentric
- Автомобил: Transporter 2003
- Двигател: TDI - AJT
KingoftheROAD написа:xcentric написа:на някой ако му се патува до италия ей това е изгодно http://www.subito.it/altri-veicoli/volk ... 540870.htm
цената нещо не ми аресва колега, 2200 евракис, и докарването до българия, а и ремонта едва ли ще около 2000 лъва. Ако си го правиш сам, може и да може...
кво толкова да смениш един джам два калника и преден капак да го качиш на автовоз повече от 500лв не вярвам да ти вземат а и пазарлък с продавача със сигорност ще се прави цялата работа с ремонта разходите по буса на 7хил. да отиде пак си е изгодно инаъче под 10хил както казва колегара ДА@КА трудно се намира
- DA@KA
Моя от обява в мобилето го взех.Мултивана е по скъп вариянт и то само заради една маса
E как да няма ето един http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

- sasho_yamaha
Този го видях,перфектен е даже гледам колегата е писал в форума за него,но търся бус до 10000хил.максимум.Другият вариант е да изчакам да събера още малко пари и да взема нещо което наистина си заслужава.Засега съм се спрял на този http://www.cars.bg/u437652 Колегата ivofordivo от форума ми съдейства като отиде да го огледа на място,но все пак трябва и аз да го видя и харесам.
- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
viewtopic.php?f=66&t=112252&start=60
ако за тоя бус става на въпрос,много добра инвестиция
поне знаеш,че го купуваш от сигурен човек
ако за тоя бус става на въпрос,много добра инвестиция
поне знаеш,че го купуваш от сигурен човек
- DA@KA
Аз съм за синия.Писано е за него и му знаем историята.Червения изглежда читав някои го е поизпънал и боядисал което си е за притеснение,вижте го на място за удър.
- pepi74
- Автомобил: Мултиван Т-4
- Двигател: ACV - 2000 година
Не се чуди колега ,аз като търсех нямаше много избор ,но така или иначе се сдобих с МУЛТИВАН 1997 Г. 2.5 ТДИ 102 кс.взех го за 9 700 лв.но бая труд падна по него и вечи ми е над 15 000 лв.обслужване цялостно боядисване ,смяна на седенител полуоска и др.така ,че мисли да дадеш малко повече ,но да не правиш .Синия МУЛТИВАН е супер. 

- sasho_yamaha
Колеги тия дни бях малко по свободен и реших да се обадя за синия бус,но
греда.Продаден е и то на хора от моя град,които са ме изпреварили с огледа и покупката
Сега току що се връшам от Пловдив,ходих да гледам червеният и познайте,наистина е уникален.Маховика му хлопа толкова силно,че не се чува двигателя,отделно от двигателя има някакво фъскане,все едно изтърва компресия от някъде.Климатроника отпред не работи а като се включи премига една минута дисплея и после спира.Няма абсолютно никакви гуми даже бяха толкова нацепени,че не ги беше надул колкото трябва,предполагам за да не грамнат.Мога да продължавам така още дълго с забележките му,но не мисля че е необходимо.Мисълта ми беше,че отидох с парите и с желанието да се сдобия с що годе добър на вид бус,но в крайна сметка се оказа,че си останах само с разходка до Пловдив. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Свиквай. В България са такива перфектните коли дето се "качваш и караш". На снимките инак е супер, нали?
Никой не си прави труда да ти каже какви са му кусурите, явно им доставя кеф да разкарат хората и да им загубят парите и времето в излишни огледи. 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Снимките може да са отпреди 5-6 годин, когато е бил в по-приличен вид. По принцип може да се помоли някой колега, който живее на място, да иде и да погледне, евентуално и да снима шпионски с талафоната