Здравейте колеги,
Сдобих се с Мултиван Стартлайн и тъй като искам задните седалки да стават на спалня си търся мултифункционална плоскост за Т5. Питах в Порше БГ но там ми казаха безумната цена от около 2000лв и естествено ще търся други варианти. Освен това ми се иска да си сложа облицовка отвътре около прозорците, тъй като при стартлайна няма, а това малко ме дразни. Предполагам от някоя морга може да се намери от някой Хайлайн, но незнам къде да търся.И последен въпрос - оригинално буса е с гуми 235/55/17, но се оказа че читавите са над 300лв бройката, възможно ли е да си сложа стоманени джанти 6 1/2Jx16 с нови гуми, тъй като излиза по евтино, пък за зимата мисля че със стоманени джанти е по-добре, а и ще си имам 2 комплекта джанти с гуми за зимата и лятото. Ще Ви бъда много благодарен ако се отзовете с полезни мнения.
Tърся Мултифункционална плоскост за Multivan T5
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Tърся Мултифункционална плоскост за Multivan T5
Stanoto написа:Здравейте колеги,
Сдобих се с Мултиван Стартлайн и тъй като искам задните седалки да стават на спалня си търся мултифункционална плоскост за Т5. Питах в Порше БГ но там ми казаха безумната цена от около 2000лв и естествено ще търся други варианти. Освен това ми се иска да си сложа облицовка отвътре около прозорците...
Я дай снимка да я видим тази "плоскост" за какво иде реч, дали не можем да я побългарим. За джантите естествено че може, само внимавай с ЕТ-то.
Ето тук има снимки на тази плоскост:
http://www.google.bg/images?hl=en-BG&q= ... sult_group
може би ако се взема само крачетата, ще мога да добавя отгоре някаква плоскост с тапицерия.
може би ако се взема само крачетата, ще мога да добавя отгоре някаква плоскост с тапицерия.
-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Ако не се лъжа плоскостта се намира в багажника и е продължение на седалката заедно стават на легло! Прилича на плот с крака. Знаеш го много добре. 

- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Здр. и добре дошъл.За Т4-то са дефицит панели и легла.За Т5 ще са още повече за 300 панел а при нас за Т4 ми искат за две пластмаси ми искат 400лв.Така,че стягай се или взимаш оргиналдъ или импровизираш успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stanoto написа:Ето тук има снимки на тази плоскост:
Като гледам,спокойно може,да си го направиш сам,дори такива заоблени профили се продават.Е,шперплатчето отгоре може,да не е така добре боядисано,ма ще върши същата работа.
Като гледам май ще има хендмейд, не е нещо кой знае колко сложно, а и отгоре една тапицерийка като му се сложи, като оригинално ще стане. Другия вариант от eBay видях няколко на горе-долу добра цена.
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Stanoto написа:Като гледам май ще има хендмейд, не е нещо кой знае колко сложно, а и отгоре една тапицерийка като му се сложи, като оригинално ще стане. Другия вариант от eBay видях няколко на горе-долу добра цена.
Грехота е да даваш пари за нещо, толкова елементарно за изработка.
- buji
- Автомобил:
- Двигател: AXB
в EBAY - UK ,имаше няколко предложения ,аз лично си направих .
Доста полезна екстра е тази плоскост, влиза ми в употреба, при товарене на крехки товари, но честно казано, не знаех че се използва за легло в комбинация със седалката
2000лв. ми се струват смехотворна цена за една криво-изрязана плоскост с 4 профила за крака. Няма начин да няма по-евтин вариант.

2000лв. ми се струват смехотворна цена за една криво-изрязана плоскост с 4 профила за крака. Няма начин да няма по-евтин вариант.