Източване на резервоар.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Източване на резервоар.
Т5 ,1.9 тди 84 кс, сипах на Лукойл и то пълен резервоар и нещо почна да ми клати оборотите на празен ход.Искам да го източа но нещо не съумявам по класическия начин.Някой да се е е сблъсквал с подобен проблем за да даде съвет.
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
Re: Източване на резервоар.
а какво сипа?
- fly_free
- Контакти:
прост дизел.И мирише странно отзад когато работи ,май е менте ама...
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
а каква е вероятноста да са ти сипали нещо друго? имаше ли цистерна да разтоварва гориво докато зареждаше? Ако е второто, се разбъркват боклуците и мъртвия обем вода на дъното на цистерната. Като за начало е добре да свалиш горивният филтър
- musuibie
- Автомобил: gotin
- Двигател: chugunen glava - aluminieva
- Контакти:
fly_free написа:прост дизел.И мирише странно отзад когато работи ,май е менте ама...
Не май, ами направо!
Лукойл - мръсна дума!
Шел - мръсна дума!
ОМВ - пак мръсна дума!
Ромпетрол - добра дума!
Не е реклама, а мъка установена от собствен опит!
Ако модераторите предценят, че не е правилно - да го трият!
- fly_free
- Контакти:
Аз затова искам да го източа,но някой да ме светне на по лесен начин.Дебел маркуч не влиза ,тънкото се точи едвам едвам.В резервоара няма помпа която да работи на контакт.
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
fly_free написа:Аз затова искам да го източа,но някой да ме светне на по лесен начин.Дебел маркуч не влиза ,тънкото се точи едвам едвам.В резервоара няма помпа която да работи на контакт.
Единият вариянт е да сложиш външна ел помпа на изходящия маркуч от резервоара към филтъра и да го източиш.Другия е!!!!!!!!! Между предните две седалки като си надигнеш мокета или балатума се намира капачката на сондата.Развиваш и точиш директно.Помпа ползвам от ауди,пасат,сеат които не са потапящи успех

- fly_free
- Контакти:
Благодаря,ще намеря стар филтър и ще приспособя щуцер към външна помпа.
Иде ми да псувам.В Австрия си зареждам на Жет обикновен дизел и няма проблеми ,колата върви сякаш съм и сипал максмоушън на омв.
В Полша същата работа На Несте картова бензиностанция.Прибрах се тук и нямаше екто дизел на лука и греда.На екото съм зареждал от новия економи дизел и се държи нормално.
Иде ми да псувам.В Австрия си зареждам на Жет обикновен дизел и няма проблеми ,колата върви сякаш съм и сипал максмоушън на омв.
В Полша същата работа На Несте картова бензиностанция.Прибрах се тук и нямаше екто дизел на лука и греда.На екото съм зареждал от новия економи дизел и се държи нормално.
- fly_free
- Контакти:
В общи линии,намерих една стара външна помпа за ФВ ,купих 3 метра шлаух 8х10 ,два метра кабел 2,5 квадрата ,едно ключе за нощна лампа и директно във гърловината за 20 минути беше прехвърлен във 8 броя 10 литрови шишета.Остана на светеща лампа ,за да се зареди с по- читаво гориво.