с някои се познаваме а с други не. аз съм оня с червения Т4 мултиван от бургас.
с настъпването на летния сезон по морето се размърдаха освен куирортистите и много хора които палят лада-та за да си полеят доматите на село. трафика е целодневно натоварен.
сега всички се чудят к'во ми стана че пускам тази тема.
повода е нещо което ми се случи вчера(10.08.2013).
както всички ходих и аз до село, да закарам малко багаж и дядо ми който дойде до бургас за пенсията.
селото е Граничар и се намира в Странджа. красиво и все още девствено кътче от Странджа.
че тръгвам аз за бургас и на разклона при който се включвам на главния път средец-елхово един дядо с шкода 120L кърши пръсти и се вайка. спирам и питам с какво мога да помогна а той каза че загряла шкодичката и сега трябва да го дръпне някой за да запали щтото май акумулатора е оригиналния

тръгвам аз и точно съм се закрепил на 110км/ч и от един завой излиза срешу мен опел астра и момента в който го виждам насреща от багажника на тавана на опела се откъсват два канапа и една холна маса пада на пътя и започва да се плъзга с краката нагоре срещу мен с близка до моята скорост. последваха спирачки пушек от гумите много псувни и едно разминаване на боя разтояние с масата. не спрях и продължих но после се замислих какво можеше да стане. счупени халогени, броня,крива джанта, малко криви ламарини и незнам още какво ако не бях се разминал с масата(тук е мястото да благодаря на всички които биха се отзовали и помогнали да направя буса след подобен инцидент).после ме налегнаха по тежки мисли ами ако се бях обърнал в канавката и сега ме четете в черната хроника на МВР. спрях няколко километра по късно изпуших една цигара благодарих на буса че не ме предаде и не трепна от пътя докато се разминавахме с масата и продължих към къщи за да целуна жената и детето.
И за това пак ви моля ПРИАТЕЛИ ВНИМАВАЙТЕ НА ПЪТЯ че има още много бус срещи които предстоят и много пържоли за изяждане!!!
На всички пожелавам много безаварийни километри!!!