Колективна поръчка на волтметър за любимите бусчета

Техническа и сервизна информация за Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Потребителски аватар
peterkaludov
Автомобил: VW T4 Multivan
Двигател: 1.9D

Колективна поръчка на волтметър за любимите бусчета

Мнениеот peterkaludov » Пет 25 окт 2013 9:05

Здравейте колеги!
както някои от вас знаят си монтирах волтметър на буса и доста хора ме питат от къде намерих зелен(повечето предлагани на пазара са сини или червени) а осветлението на таблото на буса е в зелено. първо пробвах с червен но доста дразни особено при нощно шофиране.реших да пусна тема в която да може всеки да се запише и да поръчам от Ebay необходимите бройки.цената е 7$/бр или около 10.50лв. доставката отнема около 40 дни тъй като се поръчва от китай.нека всеки който иска се запише в темата.
сега малко информация и снимки на това което ще поръчам:

това е при мен(извадка от моята тема)
Преди няколко дни оборудвах буса и с волтметър. свързал съм го така че ключето когато е на 1-ва степен показва основния акумулатор а на втора допълнителния под шофьорската седалка като съответно при угасен двигател отчита напрежението на акумулатора а при работещ двигател показва колко зарежда към съответния акумулатор. трудно беше да намеря волтметър със зелено осветление за да е в тон с таблото но в Ebay има всичко. :beer

Изображение

Изображение

а това е волтметъра в Ebay:
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Monitor-12-Volt-Battery-Meter-2-5-30V-DC-Auto-Gauge-Digital-Voltmeter-/251343643971?pt=LH_DefaultDomain_0&var=550284047418&hash=item3a853fa543

когато уточним бройките ще пусна номер на банкова сметка по която всеки да преведе сумата и щом пристигне колета от китай ще се уточним кой как ще си получи волтметъра.
до момента съм поръчвал много неща от Ebay и никога не е имало проблем и всичко е пристигнало. надявам се да няма проблеми с доставката и всичко да е ОК!
за повече информация можете да се обадите на:0893 688 933-Петър както и да пишете тук в темата.

от цялата работа аз не печеля нищо и нямам никаква лична изгода!!!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Колективна поръчка на волтметър за любимите бусчета

Мнениеот myrshavija » Пет 25 окт 2013 9:11

С колективна поръчка от Китай най-много да спрат пакета на митницата и да се наложи да ходиш да освобождаваш пратката, да плащаш мито и да обясняваш, че няма да продаваш тия 10 волтметъра, които си поръчал. Доставката е безплатна, допълнителни такси при плащане няма - ако всеки си поръча отделно, ще си го получи на същата цена вкъщи, с почти никаква вероятност пратката да я спрат в митницата.

storms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот storms » Пет 25 окт 2013 9:15

само да добавя, това е от митницата:
http://www.customs.bg/document/3650

Какво трябва да знаем когато получаваме пощенски пратки?

Какво трябва да знам когато получавам пратка (подарък) от държава, извън ЕС?

Съгласно разпорeдбите на членове от 25 до 27 включително от Регламент (ЕО) № 1186/2009 на Съвета от 16 ноември 2009 г. за установяване системата на Общността за митнически освобождавания (кодифицирана версия) и чл. 58, ал. 1, т. 12, буква ”б” от Закона за данък върху добавената стойност (ЗДДС) не се дължат вносни сборове и данък върху добавената стойност (ДДС) за стоки, съдържащи се в пратки, изпратени от физическо лице, установено в трета страна до друго физическо лице, живеещо на митническата територия на Общността, ако стойността на пратката е до общата левова равностойност на 45 евро, включително и стойността на количествено лимитираните стоки, посочени в чл. 27 (тютюневи продукти, алкохолни напитки, парфюми или тоалетни води), при условие получателят да не е заплащал за тях.

Какво трябва да знам когато получавам пратка над 30 лева, но до левовата равностойност на 150 евро от юридическо лице, извън ЕС?

За пратки, съдържащи стоки над 30 лева, но до левовата равностойност на 150 евро, не се дължат вносни сборове, но ДДС в размер на 20% остава дължим. Основанието за освобождаване от вносни сборове е посочено в чл. 23 от Регламент (ЕО) № 1186/2009 г. на Съвета за установяване системата на Общността за митнически освобождавания (кодифицирана версия)

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пет 25 окт 2013 9:22

Аз да ви 'светна', че цифрите/сегментите могат да се подменят и ако искате, ще ви свържа с един гуру в областта, който ми е подменял за час сегментите на дисплея на парктроник само заради цвета. Цената им не е висока (от Конрад ги купих), ако се разберете за колективна поръчка при него, нищо чудно да ви излезе по- евтино и бързо да си купите от тук червени и да им подмените сегментите. :beer

Потребителски аватар
peterkaludov
Автомобил: VW T4 Multivan
Двигател: 1.9D

Мнениеот peterkaludov » Пет 25 окт 2013 9:53

до момента не съм плащал мита за това което поръчвам(с изключение на един фар за мотор от щатите но той беше 300лв и митото беше 60ла) а и нищо не пречи да направя 2-3 или повече отделни поръчки.просто предлагам защото много хора не знаят как да си поръчат от Ebay и как става плащането.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 25 окт 2013 12:34

Аз бих си взел. Много добре ти е паснало на таблото колега.
Така както гледам, повечето писали в темата са от София, ако някой се ангажира да бъдат закупени от "Конрад" ще е по-лесно за организиране на получаването.

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Пет 25 окт 2013 13:27

http://prodavalnik.com/nalichno-digitalen-voltmer-i33471403 ползвам този модел и приятели също,много съм доволен.В друга обява има 3 цвята аз лично само син не съм купувал.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 25 окт 2013 17:24

Върни се в “T4, T5 и T6”