както някои от вас знаят си монтирах волтметър на буса и доста хора ме питат от къде намерих зелен(повечето предлагани на пазара са сини или червени) а осветлението на таблото на буса е в зелено. първо пробвах с червен но доста дразни особено при нощно шофиране.реших да пусна тема в която да може всеки да се запише и да поръчам от Ebay необходимите бройки.цената е 7$/бр или около 10.50лв. доставката отнема около 40 дни тъй като се поръчва от китай.нека всеки който иска се запише в темата.
сега малко информация и снимки на това което ще поръчам:
това е при мен(извадка от моята тема)
Преди няколко дни оборудвах буса и с волтметър. свързал съм го така че ключето когато е на 1-ва степен показва основния акумулатор а на втора допълнителния под шофьорската седалка като съответно при угасен двигател отчита напрежението на акумулатора а при работещ двигател показва колко зарежда към съответния акумулатор. трудно беше да намеря волтметър със зелено осветление за да е в тон с таблото но в Ebay има всичко.

а това е волтметъра в Ebay:
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Monitor-12-Volt-Battery-Meter-2-5-30V-DC-Auto-Gauge-Digital-Voltmeter-/251343643971?pt=LH_DefaultDomain_0&var=550284047418&hash=item3a853fa543
когато уточним бройките ще пусна номер на банкова сметка по която всеки да преведе сумата и щом пристигне колета от китай ще се уточним кой как ще си получи волтметъра.
до момента съм поръчвал много неща от Ebay и никога не е имало проблем и всичко е пристигнало. надявам се да няма проблеми с доставката и всичко да е ОК!
за повече информация можете да се обадите на:0893 688 933-Петър както и да пишете тук в темата.
от цялата работа аз не печеля нищо и нямам никаква лична изгода!!!