тест на климатроник Т4

Техническа и сервизна информация за Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
Потребителски аватар
projekt zwo
Автомобил:
Двигател:

тест на климатроник Т4

Мнениеот projekt zwo » Сря 17 ное 2010 21:15

здравейте.от известно време при палене дисплея на климатроника мига.казаха ми че се натрупват грешки и затова прави така.буса няма букса за компютър-има ли начин от копчетата на климатроника да се изкарат кодовете на грешките?буса е каравел 1995 година с двузонален климатроник

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Re: тест на климатроник Т4

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 17 ное 2010 23:08

Ето ги диагностичните букси, но това е на бензинов двигател. Ако е дизел ААВ не знам, ще трябва да питам. По надолу съм показал къде се намира фабричната лепенка с данните за двигателя, скоростите и тн. Провери добре, та да видим за какво става въпрос.

al3x4o
Автомобил: Audi A3 8p
Двигател: BKD 2004

Мнениеот al3x4o » Сря 17 ное 2010 23:24

Свали компресора на климатика от там идва проблема на шарана ми беше от там, виж бушоните на релето да не е изгърмял някой, но според мен е от компресора

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Чет 18 ное 2010 18:53

al3x4o написа:Свали компресора на климатика от там идва проблема на шарана ми беше от там, виж бушоните на релето да не е изгърмял някой, но според мен е от компресора

Тука работата загрубява не шашкаите излишно човека.......Дисплея мига като дадеш контакт ,а след като запалиш климатроника заработва ли нормално??.Показва ли външната температура, задния вентилатор работи ли?Може да има 10 причини за да мига,не бързаи да унищожаваш собственоръчно климатроника death :bishop има маистори ако не се справиш.При мен мигаше,защото буксата на външния датчик беше окислена.

Потребителски аватар
projekt zwo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот projekt zwo » Чет 18 ное 2010 21:49

буса е дизел.когато спре да мига си работи нормално-вентилатора отзад,датчика работи.преди една година пак правеше така и датчика за външната температура показваше каквото си иска.смених го и се оправи.ще го проверя пак.ходих на майстор,но той помоли ако има начин с такъв тест да се открие какво прави проблем-за да не разглабя излишно това онова.

Потребителски аватар
DA@KA
Автомобил: Caravelle
Двигател: ACV 1998

Мнениеот DA@KA » Нед 21 ное 2010 17:42

Това може да ти бъде от полза viewtopic.php?f=6&t=167236

Върни се в “T4, T5 и T6”