тест на климатроник Т4
- projekt zwo
- Автомобил:
- Двигател:
тест на климатроник Т4
здравейте.от известно време при палене дисплея на климатроника мига.казаха ми че се натрупват грешки и затова прави така.буса няма букса за компютър-има ли начин от копчетата на климатроника да се изкарат кодовете на грешките?буса е каравел 1995 година с двузонален климатроник
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: тест на климатроник Т4
Ето ги диагностичните букси, но това е на бензинов двигател. Ако е дизел ААВ не знам, ще трябва да питам. По надолу съм показал къде се намира фабричната лепенка с данните за двигателя, скоростите и тн. Провери добре, та да видим за какво става въпрос.
-
- Автомобил: Audi A3 8p
- Двигател: BKD 2004
Свали компресора на климатика от там идва проблема на шарана ми беше от там, виж бушоните на релето да не е изгърмял някой, но според мен е от компресора
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
al3x4o написа:Свали компресора на климатика от там идва проблема на шарана ми беше от там, виж бушоните на релето да не е изгърмял някой, но според мен е от компресора
Тука работата загрубява не шашкаите излишно човека.......Дисплея мига като дадеш контакт ,а след като запалиш климатроника заработва ли нормално??.Показва ли външната температура, задния вентилатор работи ли?Може да има 10 причини за да мига,не бързаи да унищожаваш собственоръчно климатроника

- projekt zwo
- Автомобил:
- Двигател:
буса е дизел.когато спре да мига си работи нормално-вентилатора отзад,датчика работи.преди една година пак правеше така и датчика за външната температура показваше каквото си иска.смених го и се оправи.ще го проверя пак.ходих на майстор,но той помоли ако има начин с такъв тест да се открие какво прави проблем-за да не разглабя излишно това онова.
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Това може да ти бъде от полза viewtopic.php?f=6&t=167236