Здравейте, колеги и поздрав на всички. Имам следния въпрос. Миналата година към края на сезона си купих един кемпер на база на Транспартер 2,4 дизел с мотор ААВ. 1994 г. Хареса ми доста кемперчето и пусти мерак се метнахме с жената. Имах караванка с едно бусче и уж да е по компактно посменихме хобито. Кемпера е много хубав но не ми харесва мошноста. Карам аудита и фолкцвагени от 15г. но не и бусове. Нещо виждам от дясно на моята седалка едно свенливо мълчание, като се возим

, че чак се изнервям. Първо забелязах, че километража лъже с 20 км и тогава и на мен ми стана тъпо , като знам как го купихме

. Значи, че си тежи, тежи обаче не върви. Мотора явно толкова си може защото съм сигурен , че мърка и си е толкова душицата. Та да не разказвам в тоя дух повече, се обръщам към най-добронамерените без имам желание да генерирам някаква огромна тема, какво може да се направи по въпроса и кой може да помогне

.
Значи при максимално прав участък повече от 110 не върви и понеже няма оборотомер мисля , че е около 4500 в този момент на 5 скорост. Баир с наклон като на "Траянови врата" преди тунела от Пловдив към София макс 60 на 3 та. Имам чуството че и скоростите са късички. Цялата къща мисля, че е поставена база товарно бусче, поне като сменях амортисьорите така поразгледах. въпроса е дали може само скорости да се сменят или да се търси нещо от фамилията TDI Какво ще се постигне и заслужава ли си интервенцията Кой може да помогне от тук евентуално и какъв ресурс ще е необходим да го вкарам в пътя. При това хоби може би си заслужава имайки предвид , че цената е в пъти от един бус 1994г. Ще съм супер благодарен да помогнете.