Здравейте, колеги имам проблем със следня бус Transporter(T4) 1992г. Бензин.
Буса си пали всичко си е окей, но отпуснеш ли гаста от педала, започва да се дави и гасне.
Викнахме специалисти от BOSCH сервиз и направиха диагностика, но нищо непоказа диагностиката.
Откаде може да е проблема.
Проблем с Transporter (T4) 1992г. бензин
- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Re: Проблем с Transporter (T4) 1992г. БЕНЗИН
Регулатора на налягане на горивото според мен,намира се на реиката.Аз съм заклет дизелджия ма се осмелих да предположа 

- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Както казва колегата Мишо регулатора.Но за тест и закачи механичен манометър и виж какво налягане ти прави помпата.Според мен ако е под 3бара 100% има проблем. 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
me7al написа:Здравейте, колеги имам проблем със следня бус Transporter(T4) 1992г. Бензин.
Буса си пали всичко си е окей, но отпуснеш ли гаста от педала, започва да се дави и гасне.
Викнахме специалисти от BOSCH сервиз и направиха диагностика, но нищо непоказа диагностиката.
Откаде може да е проблема.
При това положение на нещата вървежа как е? и разхода? а движока 4 или 5 цилиндъра?
Re: Проблем с Transporter (T4) 1992г. бензин
Колеги благодаря ви за отговорите, днес ако имам време ще го погледна този регулатор после и помпата.
До KingoftheROAD ами вървежа си е нормален не съм забелязъл покачване на разхода на гориво, а относно цилиндрите 4 са.
До KingoftheROAD ами вървежа си е нормален не съм забелязъл покачване на разхода на гориво, а относно цилиндрите 4 са.
Проблема е решен, беше някакъв датчик, който е свързан с един термостат с четири извода. Може и да не е точно така, но на мен така ми обясниха майсторите.
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
me7al написа:Проблема е решен, беше някакъв датчик, който е свързан с един термостат с четири извода. Може и да не е точно така, но на мен така ми обясниха майсторите.