Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4

Техническа и сервизна информация за Multivan, Caravelle и Transporter
Правила на форума
Изображение
nseries
Автомобил:
Двигател:

Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4

Мнениеот nseries » Пет 20 юли 2012 16:57

Здравейте колеги, отскоро сам собственик на Caravelle 2.4 1992 колата вьрвеше добре и нямаше проблем до миналата седмица когато колата прегря ама зверската заради грешни показания на датчика на таблото... така разглобихме мотора главата не е напукана а стопена около леглата на клапаните, бутала блок и всичко с 2 думи е свършило по мотора.. та вьпроса ми е какав бензинов мотор мога да пусна в коша и да реша проблема? Предварително уточнявам , че не ми е нужна някаква кои знае каква мощност колата не дърпа платформи и не се твари ползвам я като семеен автомобил. Благодаря Ви предварително за компетентните мнения :))))

Потребителски аватар
avtohit77
Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI

Re: Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4

Мнениеот avtohit77 » Съб 21 юли 2012 6:17

nseries написа:Здравейте колеги, отскоро сам собственик на Caravelle 2.4 1992 колата вьрвеше добре и нямаше проблем до миналата седмица когато колата прегря ама зверската заради грешни показания на датчика на таблото... така разглобихме мотора главата не е напукана а стопена около леглата на клапаните, бутала блок и всичко с 2 думи е свършило по мотора.. та вьпроса ми е какав бензинов мотор мога да пусна в коша и да реша проблема? Предварително уточнявам , че не ми е нужна някаква кои знае каква мощност колата не дърпа платформи и не се твари ползвам я като семеен автомобил. Благодаря Ви предварително за компетентните мнения :))))

Здр. по принцип много мотори могат да се намъкнат в коша на Т4-то.Ако искаш звънни ми да видиш моя и да поговорим.Все пак си ми наблизо. :beer 0898 54 98 53

Върни се в “T4, T5 и T6”