Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4
Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4
Здравейте колеги, отскоро сам собственик на Caravelle 2.4 1992 колата вьрвеше добре и нямаше проблем до миналата седмица когато колата прегря ама зверската заради грешни показания на датчика на таблото... така разглобихме мотора главата не е напукана а стопена около леглата на клапаните, бутала блок и всичко с 2 думи е свършило по мотора.. та вьпроса ми е какав бензинов мотор мога да пусна в коша и да реша проблема? Предварително уточнявам , че не ми е нужна някаква кои знае каква мощност колата не дърпа платформи и не се твари ползвам я като семеен автомобил. Благодаря Ви предварително за компетентните мнения
)))

- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
Re: Колеги моля за малко мнения относно смяна на мотор на т4
nseries написа:Здравейте колеги, отскоро сам собственик на Caravelle 2.4 1992 колата вьрвеше добре и нямаше проблем до миналата седмица когато колата прегря ама зверската заради грешни показания на датчика на таблото... така разглобихме мотора главата не е напукана а стопена около леглата на клапаните, бутала блок и всичко с 2 думи е свършило по мотора.. та вьпроса ми е какав бензинов мотор мога да пусна в коша и да реша проблема? Предварително уточнявам , че не ми е нужна някаква кои знае каква мощност колата не дърпа платформи и не се твари ползвам я като семеен автомобил. Благодаря Ви предварително за компетентните мнения)))
Здр. по принцип много мотори могат да се намъкнат в коша на Т4-то.Ако искаш звънни ми да видиш моя и да поговорим.Все пак си ми наблизо.