Приятели, искам да си сложа багажник за сърфовете на буса. Прикачам снимки да се види улея на покрива. Май напречни греди ще е най-удачно, но нямам представа как се фиксират.Някой знае ли как ще се случи това? И всъщност има ли други варианти и кой е най-евтиния
На нашите бусове са все такива багажниците и се товарят доста.Стоят доста стабилно и са много здрави,самите пръчки са от дебел материал.Ако искаш мога да ти снимам как стоят на буса и как са захванати?
Здравей ... Аз ползвам този модел ,испански е и цената му е 250 лв. Ако ти харесва и ти е по джоба магазина е в София кв.Редута ул. Рибарица...или на тел. 0886 05 34 74 Пепи
Да цифра си е ,но като сложиш ските със снега в купето и става мазало .Доста време се оглеждах и търсех варианти и този ми се стори най приемлив, разгледах доста .Даже мислех да пускам тема
Този багажник е много хубав, но далеч надминава очакванията на колегата. 12те планки за захващане по 15$ всяка...да не говорим за тръби, дървесата и т.н.
Просто съм искал да покажа че всичко е възможно да стане ако има мерак, не беше идеята да се копира багажника на колегата. Освен това за сърф никак не са необходими 12 планки (теглото на сърфа е никакво), нито е казано че трябва да поръчат точно тези планки.
BUS1988 Откъде колегата от гръцкия форум е купил това приспособление за огъване на тръби? може ли евентуално да даде някакви чертежи? не мога да го питам там, по простата причина, че гръцки ничего не понимаем
Брей страшни идеи нямам думи (изключвам Темис) Всичко е въпрос и на вкус ,аз лично не бих си заварил каквито и да е тръби на тавана Оригиналните варианти са най добре ,а и кучето скача според тоягата ....