Т4 2.5 102к.с синхро кави двигатели пасват
Т4 2.5 102к.с синхро кави двигатели пасват
Има ли значение двигагел 2.5 от синхро или от стандартен бус в случея оригинално кода на този двигател е acv
-
- Автомобил: VW T4 1996
- Двигател: AET
- Контакти:
Re: Т4 2.5 102к.с синхро кави двигатели пасват
Не разбрах какво питате колега ?
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Предполагам бусчето е синхро модел със 102к.с. . Явно се търси нов/друг двигател и се пита дали мотора задължително пак трябва е от синхро или става и от преднячка.
Аз не знам за някакви разлики , освен ако се взима пълен комплект . Има на синхро със пром.геометрия на турбото. Инак останалите са си все с уест-гейт турбо.
Ако се купува без периферия, всеки мотор 102 коня ще стане, а дюзи, турбо и помпа от стария.
Според мен си търси пак със същия код двигател ( има ги и на преднячки) , не за друго ами заради по-лесното оправяне документално в КАТ.
Аз не знам за някакви разлики , освен ако се взима пълен комплект . Има на синхро със пром.геометрия на турбото. Инак останалите са си все с уест-гейт турбо.
Ако се купува без периферия, всеки мотор 102 коня ще стане, а дюзи, турбо и помпа от стария.
Според мен си търси пак със същия код двигател ( има ги и на преднячки) , не за друго ами заради по-лесното оправяне документално в КАТ.
Благодаря за отговора, това ме интересуваше 1300лв ми искат за такъв а състоянието нее ясно , говорим за втора употреба , моя счупи биелни лагери и реално да се изпада в ремонти с неясни други проблеми в цифрово изражение няма да е по малко от тази сума , тя и скоростната кутия е за смяна 5тата предавка пърпори , сменях зъбно колело след година се прецака пак и незнам подлежат ли на рециклиране или и нея да търся втора употреба