Лебедка резервна гума крафтър
Лебедка резервна гума крафтър
Лебедката на резервната гума не работи,върти се безконечно. Най-вероятно зъбните колела са се скапали.Решение,ремонтен комплект?В автотрейд ми обявиха 400лв.за лебедка.Крафтър 2020г.
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Re: Лебедка резервна гума крафтър
За лебедката на Шаран се продава резервно търкало от алуминий. За Крафтъра не знам далои е същата система. viewtopic.php?f=94&t=495652
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз първо бих разглобил тази "лебедка", защото може и евентуално да се ремонтира, преди човек да тръгне да хвърля 4 каймета през прозореца. Всичко, което е направено от човек, може да бъде повредено, но и ремонтирано... 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Ама ти имаш отверка, а автора няма.
Аз един единствен път съм правил зъбчатка, от бронз, по-точно кантартопуз. Избъртях си едно колелце на струга и после с флекса му нарязах зъби. Това преди 20 години, още си работи. Интензивно се експлоатира.
Аз един единствен път съм правил зъбчатка, от бронз, по-точно кантартопуз. Избъртях си едно колелце на струга и после с флекса му нарязах зъби. Това преди 20 години, още си работи. Интензивно се експлоатира.
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Разглоби я за да видиш проблема, има доста групи във фейса стругарски и за 3 д принтери, които срещу заплащане ще изработят зъбно колело за много по малка сума от нова лебедка.