Забрайх да кажа ,че по колата са сменяни САМО "оригинални" части от АМК
Въпрос за C4 и сервиз
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Въпрос за C4 и сервиз
Малко дезертьорска работа , ама колата е на жената и ми трябва малко съвет. Начи на C4-ката и протече главата (е никога нема си зема Ситроен !) и "майсторчетата" от АМК (Авто Мотор Корпорация) обадиха няква 4 цифрена сума за смяна на гарнитурите
Теглих им една бърза , и са се чудим в кой сервиз да я закарам . Където и да я закарам по некви по така джиджени сервизи , режат глави . Въпроса ми е някой има ли впечатления от Дунев сервиза ?Мисля да хода там да питам ква ще е офертата . А колкото до колата - неам думи просто - 90 000 км = 2 смени на пълен комплект съединител , водна помпа , амортесьори и четирите , разтечен дисплей на борд PC-то , тапицерия на която остават петна дори и от вода , лагери на главина и т.н. Кола на 2 години , разбишшшшш .....
Последна промяна от dan40 на Пет 25 яну 2008 18:52, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Пробвай ето тук: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=49902
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за C4 и сервиз
dan40 написа:Малко дезертьорска работа , ама колата е на жената и ми трябва малко съвет. Начи на C4-ката и протече главата (е никога нема си зема Ситроен !) и "майсторчетата" от АМК (Авто Мотор Корпорация) обадиха няква 4 цифрена сума за смяна на гарнитурите![]()
Теглих им една бърза , и са се чудим в кой сервиз да я закарам . Където и да я закарам по некви по така джиджени сервизи , режат глави . Въпроса ми е някой има ли впечатления от Дунев сервиза ?Мисля да хода там да питам ква ще е офертата . А колкото до колата - неам думи просто - 90 000 км = 2 смени на пълен комплект съединител , водна помпа , амортесьори и четирите , разтечен дисплей на борд PC-то , тапицерия на която остават петна дори и от вода , лагери на главина и т.н. Кола на 2 години , разбишшшшш .....
dan40 написа:За тоя сервиз там става дума да . А по точно Симеон се казва момчето което прави колата и по принцип . А там в Хеед само за VW ли важи тази отстъпка от 20 % ??
Почни да ходиш в автомотор на божурище, и гледай да те приема Сашо, ще свърши работа доколкото може(доколкото може защото говорим за С4 все пак), видял за какво "дърво" става въпрос
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за C4 и сервиз
Колега а ма и ти си един карък как може за 90 000 км да ти протече глава, два пъти съединител да сменяш, водна помпа да ти протече и за капак и четирите амортисьора да смениш...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”