П.П м/у другото големи нещастници са понеже немаше с кво друго да се заядът и тва намериха
въпрос за добавяне на допълнителен цвят в талона
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за добавяне на допълнителен цвят в талона
значи капака ,веждата са с различен цвят от цвета на колата ,знаех че не е много редовно да се кара така само че не мислех че ще е кой знае къв проблем,та вчера ме спре некъв ГЕЙ полицай и ми вийка че ако не го боядисам мое да ме спрът от движение до боядисването,каза че требвало да се иде в кат и да се развакумира талона и да се добави допълнителен цвят черен в случей че искам да карам така ,Въпроса ми е; като Голфа ми е на инвалид (може ли да стане това движение само с пълномощните или требва да да мъкна и бабата
с мен??) въобще някои правил ли го е тва движение
П.П м/у другото големи нещастници са понеже немаше с кво друго да се заядът и тва намериха
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Доколкото знам ако в пълномощното пише че можеш да представляваш бабата пред КАТ не трябва да я мъкнеш с теб. Поне при мен беше така навремето.
По-добре или си боядисай капака или си смени талона (пиши ЛС на Tedy - тя май наскоро си направи колата двуцветна и смени талона и може да ти каже как става)
По-добре или си боядисай капака или си смени талона (пиши ЛС на Tedy - тя май наскоро си направи колата двуцветна и смени талона и може да ти каже как става)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
nii написа:Доколкото знам ако в пълномощното пише че можеш да представляваш бабата пред КАТ не трябва да я мъкнеш с теб. Поне при мен беше така навремето.
пуснах и ЛС ,ще видим кво ще отговори ,сега като се прибера ще погледна в пълномощното за да съм сигурен но мисля че е включена и тази клауза за представляването пред КАТ
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”