K*****а мръсни крадливи....
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
K*****а мръсни крадливи....
Ами мен пак ми окрадоха колата.... тоя път свидна жертва падна датчика за външна температура и решетчиците на бронята..... мамицата им мръсна да им изсъхнат смрадливите ръчички дано... писна ми да живея в таз калпава държава искам само 1 път да ги хвана.... прошка няма да има.... ши ги ползвам за боксова круша до примала....
Оправих заглавието
mod edit: group®
Оправих заглавието
mod edit: group®
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе, и аз съм оптимист, много неща се променят, но точно това ще е най-трудно.То в същност кражбите са проблем на цял свят.Като за начало да дам един съвет- не купувайте неща със съмнителен произход.Не винаги най ниската цена е най изгодна, защото.......................boi4eto написа:stoqn_g60 написа:оптимист. кое ви кара да мислите че всичко ще се оправиboi4eto написа:Гадно колега,но такъв е живота в Бугарско,след 50г. може и да се променят нещата,към по добро.а за колегата , баце съчувствам ти
и знай че рано или късно
![]()
Да оптимис съм,неможе все да сме на дъното.
-
- Автомобил:
- Двигател:
scirocco gt написа:Абе, и аз съм оптимист, много неща се променят, но точно това ще е най-трудно.То в същност кражбите са проблем на цял свят.Като за начало да дам един съвет- не купувайте неща със съмнителен произход.Не винаги най ниската цена е най изгодна, защото.......................boi4eto написа:stoqn_g60 написа:оптимист. кое ви кара да мислите че всичко ще се оправиboi4eto написа:Гадно колега,но такъв е живота в Бугарско,след 50г. може и да се променят нещата,към по добро.а за колегата , баце съчувствам ти
и знай че рано или късно
![]()
Защото,защо ли,защото,крадци винаги ще има,а нас няма да ни има!
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не купувайте неща със съмнителен произходboi4eto написа:scirocco gt написа:Абе, и аз съм оптимист, много неща се променят, но точно това ще е най-трудно.То в същност кражбите са проблем на цял свят.Като за начало да дам един съвет- не купувайте неща със съмнителен произход.Не винаги най ниската цена е най изгодна, защото.......................boi4eto написа:stoqn_g60 написа:оптимист. кое ви кара да мислите че всичко ще се оправиboi4eto написа:Гадно колега,но такъв е живота в Бугарско,след 50г. може и да се променят нещата,към по добро.а за колегата , баце съчувствам ти
и знай че рано или късно
![]()
Защото,защо ли,защото,крадци винаги ще има,а нас няма да ни има!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”