Опит за кражба

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ivansho
Автомобил:
Двигател:

Опит за кражба

Мнениеот ivansho » Пон 28 яну 2008 22:28

Снощи пред блока са се опитали да ми гепят халогените.Явно не са били много наясно защото са свалили само светоотразителите и са изкормили стъклото с рефлектора на десния халоген.Представете си какво зжерскодърпане е било защото фасонката и крушката са останали на колата изкормили са и ушите дето се държи.Направо нямам думи! :evil:
преместена
mod edit: group®

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пон 28 яну 2008 22:34

Тея да ги ощавиш с гореща вода МАМИЦАТА ИМ!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 28 яну 2008 22:54

дам,явно пак се връща модата с кражбата на халогените на 3-е

днес се позагледах по 3-те в софия и доста бяха с грозни дупки в броните

да му мисля и аз че съм пак с халогени,но докога ли

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 28 яну 2008 22:59

LILO&STICH написа:дам,явно пак се връща модата с кражбата на халогените на 3-е

днес се позагледах по 3-те в софия и доста бяха с грозни дупки в броните

да му мисля и аз че съм пак с халогени,но докога ли
Не са спирали да ги крадът, братчеда три пъти ги сменя :evil: съжелявам за случката ...

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Вто 29 яну 2008 0:02

Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя :dontknow:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 29 яну 2008 0:16

Хора, закрепвайте ги тия халогени с нещо! Иначе си е чиста покана и работа за 2 мин на някой, който шси плати после дозичката на дилъра с тия 15 лв. :evil:
На една приятелка и ги откраднаха на 3-ката, новите ги вързахме зад бронята и нямат вадене повече. :twisted:
Занимавка за 15 мин. с подръчни материали, за да си спестиш главоболията :да:

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 29 яну 2008 11:55

Bahama man написа:Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя :dontknow:

Какъв пандиз бе човек :lol: Те човек убиват и ги пускат след няколко дни,ти разправяш за кражба на халогени=1,2години пандиз.
И тва са наркоманчета,тях не им пука колко пари ще са,стига да си вземат дозата :evil:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 29 яну 2008 12:30

eos написа:
Bahama man написа:Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя :dontknow:

Какъв пандиз бе човек :lol: Те човек убиват и ги пускат след няколко дни,ти разправяш за кражба на халогени=1,2години пандиз.
И тва са наркоманчета,тях не им пука колко пари ще са,стига да си вземат дозата :evil:
Не са само наркоманчета... трябвали му на някой халогени и оп айде в денонощния :evil:

Потребителски аватар
ivansho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivansho » Вто 29 яну 2008 12:45

здраво го бях хванал то затова не са могли да го вземат а са го счупили с ушите за захващане

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 29 яну 2008 13:20

Абе ако може да се измисли нещо с бръзаски ножчета и малко лепило. Та да се нареже яко докато бърка в тъмното ...

П.П Може и бодлива тел и някокло метра окоп и противо танков ров...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 29 яну 2008 13:38

Lizard написа:Абе ако може да се измисли нещо с бръзаски ножчета и малко лепило. Та да се нареже яко докато бърка в тъмното ...

П.П Може и бодлива тел и някокло метра окоп и противо танков ров...

По-добрия вариянт е халогена да е вързан за щифта на една граната (лимонка), която да бъде скрита зад него. :twisted: Дано обаче след случката каското да покрие малко от малко щетите на двата обекта или поне останките от тях mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 29 яну 2008 13:39

Сатъра.. и бягат много пробвано е ..

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Вто 29 яну 2008 14:31

Няма такова нещо! Наркоманите в махалата отдавна се изхранват точно с фарчета, халогенчета, решетчици, огледалца и тн.
Две халогенчета му стигат точно колкото да се надуска едно хубаво. Ако го хванат най-много да гризне пердаха, а ако викнат ченгета ще го приберат за 24 часа и ще направят преписка за хулиганска проява тъй като няма взлом и щетата е под минималната работна заплата :)
Да ти разтоварят фарчетата е все едно да ти тафне антената или емблемата. Законът не предвижда специални санкции за това.

За това с такива лица се процедира по каналния ред:
Хващаш го (ако успееш), надрънкваш го едно хубаво (за предпочитане с прът или тръба за да не кърви върху теб понеже не знаеш от какво е болен) и го мяташ в канала (примерно в перловеца).

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 29 яну 2008 17:09

Vizor написа:Сатъра.. и бягат много пробвано е ..

Да де, обаче ти получи навреме сигнал и го подгони, а колегата ivansho изобщо не е разбрал кога се е случило.
Съжалявам за случилото се. Опитай обезопасяване с шина, която да се захване отвътре на бронята. Няма да е много естетически издържано, но поне ще ги разколебае и дори откаже да се пробват.

Това за слагане на бръснарски ножчета и др. подобни изобщо не трябва и да се мисли та камо ли да се прави. Само си представете че някое хлапе се нареже, защото си е играело на криеница - примерно.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 29 яну 2008 17:25

Dpop написа:
Vizor написа:Сатъра.. и бягат много пробвано е ..

Да де, обаче ти получи навреме сигнал и го подгони, а колегата ivansho изобщо не е разбрал кога се е случило.
Съжалявам за случилото се. Опитай обезопасяване с шина, която да се захване отвътре на бронята. Няма да е много естетически издържано, но поне ще ги разколебае и дори откаже да се пробват.

Така най-много да си намери колата сутринта без броня и още по-зле - без регистрационен номер и още опашки и излишни пари...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”