Северният парк - тъжна гледка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 28 яну 2008 22:31

Lizard написа:Не съм ходил там никога. От тези снимки предобивам предства за мястото!
Като гледам май няма и за какво да отида там. Макар че много ме изкефиха катерушките с форми на танкчета и катюши :).

По въпроса за чистотата и санитарната сеч, познайте кой я извършва.... Концесинера който отговаря за този район и аз като гледам май само от "санитарната" сеч се интересува.... После няма да си копуват ВЕЙРОНИ ли ?!?!

Във Варна моркста градина преди 6-7 години излеждаше по-подобен начин. Почнаха да развалят само. Но добре, че се усетиха и кмета намери пари да почисити и реставрира моркската. Сега казват че продал голяма част от земята и там щяло да става нещо голямо, хотели ала бала, но за сега няма.

Ше построят нещо в морската ама нали се сещаш че ще го спукаме!Ще му бъде последния и непълен мандат.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 28 яну 2008 22:35

LILO&STICH написа:... нека пишем и на бат бойко,лично гласувх за негов преставител на изборите,но явно не е имал успех...
Що верно не пишете на борисов,много ми е интересно как точно ще ви отреже.Индивида борисов оправда всичките ми очаквания,а те не бяха голями.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 28 яну 2008 22:41

maks написа:
LILO&STICH написа:... нека пишем и на бат бойко,лично гласувх за негов преставител на изборите,но явно не е имал успех...
Що верно не пишете на борисов,много ми е интересно как точно ще ви отреже.Индивида борисов оправда всичките ми очаквания,а те не бяха голями.

А баш много му е на Бойко на шапката... :lol: Най-много да им каже да си купят по една кофа боя и по една четка и да почват. :) Колкото "оправи" и суходол, кремиковци, цариградско, околовръстното, метрото ..... :twisted: :evil: :x Как пък не разбраха тия хора че няма полза от тая голяма празна глава дето сложиха за кмет. :lol:
Та и втори мандат чак. :xaxaxa

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 29 яну 2008 8:46

black` написа: ...Колкото "оправи" и суходол, кремиковци, цариградско, околовръстното, метрото ..... :twisted: :evil: :x Как пък не разбраха тия хора че няма полза от тая голяма празна глава дето сложиха за кмет. :lol:
Та и втори мандат чак. :xaxaxa

заради такива с малки пълни глави като теб, ББ се е записал в магическото училише на хари потър дето ще се научи как с едно махване на вълщебната пръчица ще оправя проблеми забатачвани с десетилетия......

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 29 яну 2008 10:14

жалко за парка, това е срамно,което става в България, всеки от администрацията на общините не ги боли за нищо...

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 29 яну 2008 10:44

Nadya_ написа:Парковете отдавна не са това, което трябва да бъдат!
Боклуците, мръсотията, бездомните кучета и опасните "катерушки" са всичко друго, но не и благоприятно място за децата..

Да не говорим за "чичковците" със шлиферите.. :lol: :evil: :evil: ... дето, ако хванеш един такъв- с кеф, съвсем "педагогично" да му вържеш "достойнството" за вратлето на някое побесняло кученце... да го поразходи из парка :evil:

Колкото и тъжно да звучи, никога не бих си завела детето там един ден..!
:да: "един ден" и да искаме няма да има къде да си заведем децата :evil: и Западния парк върви натам, а като знам колко съм си играл в тях като дете :cry:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 29 яну 2008 10:56

jetttlii написа:.."един ден" и да искаме няма да има къде да си заведем децата ...

E за тва смятам да продавам всички недвижими собствености дето ги имам в София. Кувувам си едно местенце някъде извън града и отивам да живея там. Като знам, че от вилата си идвам на работа, по-бързо отколкото от Люлин....

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 29 яну 2008 10:59

One написа:......
:lool :lool :lool :stupid

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 29 яну 2008 11:04

Блеки ти си голям образ обаче
за колко време се строй метро?
да не е ходил той с валяка да изравнява цариградско ?

за сега аз пък мога да ти кажа че той си се справя добре
обаче слънце да е не може да огрее всички ! това е истината!

вики според мен единствения начин да се оправи това е той някакси да разбере за него
представете си какво му е на главата на човека в момента !!!
на мене ми лудва главата от смотаната бюрократщина пък камо ли на него!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 29 яну 2008 11:08

Справи се да като изпрати полицията от цяла българия тука при нас да пази някъв боклук. :screwy Повече няма да коментирам :idea: :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 29 яну 2008 11:19

scuba написа:
jetttlii написа:.."един ден" и да искаме няма да има къде да си заведем децата ...

E за тва смятам да продавам всички недвижими собствености дето ги имам в София. Кувувам си едно местенце някъде извън града и отивам да живея там. Като знам, че от вилата си идвам на работа, по-бързо отколкото от Люлин....
Ако ни бяха хубави пътищата щях и аз така да направя... оправия нямя :evil:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 29 яну 2008 11:26

jetttlii написа:.. Ако ни бяха хубави пътищата щях и аз така да направя... оправия нямя :evil:

Има, има :lol: Нарича се Nissan Patrol :-)
Специално до моята вила има само 5 км проблематичен участък. Другито си е супер

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 29 яну 2008 11:40

black` написа:Справи се да като изпрати полицията от цяла българия тука при нас да пази някъв боклук. :screwy Повече няма да коментирам :idea: :wink:
ами ще ви я праща,като му се налага да го прави,така ще е. :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”