преместена
mod edit: group®
Bahama man написа:Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя
Не са само наркоманчета... трябвали му на някой халогени и оп айде в денонощнияeos написа:Bahama man написа:Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя
Какъв пандиз бе човекТе човек убиват и ги пускат след няколко дни,ти разправяш за кражба на халогени=1,2години пандиз.
И тва са наркоманчета,тях не им пука колко пари ще са,стига да си вземат дозата
Lizard написа:Абе ако може да се измисли нещо с бръзаски ножчета и малко лепило. Та да се нареже яко докато бърка в тъмното ...
П.П Може и бодлива тел и някокло метра окоп и противо танков ров...
Bahama man написа:Аз се чудя за какво рискуват да изядат калая за едни халогени на 10-15 годишна кола, след което не могат да им вземат кой знае какви пари? Точно това разисквахме тия дни с един приятел, за какво ти е да рискуваш няколко години пандиз да откраднеш 15 годишна кола независимо каква е тя
Vizor написа:Сатъра.. и бягат много пробвано е ..
Dpop написа:Vizor написа:Сатъра.. и бягат много пробвано е ..
Да де, обаче ти получи навреме сигнал и го подгони, а колегата ivansho изобщо не е разбрал кога се е случило.
Съжалявам за случилото се. Опитай обезопасяване с шина, която да се захване отвътре на бронята. Няма да е много естетически издържано, но поне ще ги разколебае и дори откаже да се пробват.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: georgi_1986 и 85 госта