http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=22393
веднага да си признава кой е
голфаджия да се наричам...
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойте стари дружки, за много от тях е едва ли не подигравка ако някой кара Golf .. Бях много стресиран като близки приятели ми зададоха въпроса "Е добре бе, защо си купи Golf" .. все едно съм си купил луноход и ще ходя на Божурище с него?
Иначе са добри момчета .. повечето, но на някой BMW-тата им идват малко в повече!
Иначе са добри момчета .. повечето, но на някой BMW-тата им идват малко в повече!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз винаги съм помагал!!! Когато мога да помогна де. Но е истина че може да замини съеденителя.Що се отнася за мощ до джип голфетата нямат проблеми.Сега се сетих за онзи виц.Някъв танк закъсал.Минал един ЗАС и му предложил да го дръпне.Танкиста не повярвал ама се съгласил.Тръгнали и ЗАСА дърпал.Добре ама байр.ЗАСА взел да пуши и с триста зора качили байра.Горе спрели и ЗАСА-джията излязал ядосан и взел да вика: - мамка му пак съм карал на ръчна!!!
Лошото е че силно се съмнявам някой с БМВ да дърпа голф!!! Което е тъжно!!!

Лошото е че силно се съмнявам някой с БМВ да дърпа голф!!! Което е тъжно!!!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Тука освен да си пооправя колата ме научихте да пиша на кирилица,сега не мога да прочета нито едно мнение на латиница смех.
относно голфаджиите ,ние нека сме си глфаджии а те нека хранят тия баварци кадето нямат наяждане и зимата с това задно предаване кво ще правят.
относно голфаджиите ,ние нека сме си глфаджии а те нека хранят тия баварци кадето нямат наяждане и зимата с това задно предаване кво ще правят.
Последна промяна от dready на Пон 10 окт 2005 18:16, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”