Скоро си купих мотор сузуки RM 125 и ми прави проблем с карбуратора.Като карам няма проблем,но като спра и започва да тече бензин от карбуратора.
Вапроса ми е,знае ли някой как точно се прави нивото на карбуратора,защото се опитвах и не става,явно е прицизна работа или ако някои знае мануал за модела но да пише по подробно за карбуратора.Знам че има кадърни момчета нека да дадат мнение.Благодаря ви!
П.П. Това питане е отправено от един мой приятел.Ако някой знае нещо по вапроса нека каже.Модела на мотора е 2003 год.
Въпрос за моя Rm 125 cc?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Maki написа:olumfri написа:Със пластмасов поплавък ли е ? И по точно дай модел на карбуратора който ще бъде в по - голяма полза отколкото марката на мотора
Микуни е марката на карбуратора и е с пластмасов пуплавак.
Ами не знам провери дали има уплътнение на чашката , дали поплавъка се движи свободно за да може да спре навлизането на гориво. Общо взето за това се сещам. Провери и кажи как е положението

- Maki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за моя Rm 125 cc?
Maki написа:
П.П. Това питане е отправено от един мой приятел.Ако някой знае нещо по вапроса нека каже.Модела на мотора е 2003 год.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за моя Rm 125 cc?
Ами да си погледне тез работи . Няма нищо сложно в един карбураторMaki написа:Maki написа:

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
мен ако питаш няма нищо просто ама айде
Влачииииии....
http://www.diff.ru/manual/files/Suzuki_ ... ual_EN.zip

Влачииииии....
http://www.diff.ru/manual/files/Suzuki_ ... ual_EN.zip
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз съм човека за които приятрля ми "Маки" зададе вапроса за карбуратора на сузуки РМ.ами колеги всичко сам проверил не виждам мотор за първи път карам от 12-13 години аз знам причините от какво може да тече и сам прегледал всичко но попитах дали някои не се е сблъсквал сас такъв проблем и дали незнае как се настроива пуплавака,а карбуратора не е толкова проста работа както си мисли "олумфри" аз мисля че е доста прицизна работа.А колега тоя линк дето си ми го дал не бачка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”