EDIT:

ickatagolf написа:Значи харесах си автомобил в Германия. Искам да попитам някой от вас знае ли от какво се нуждая за да го докарам (на ход) и колко ще излезнат допълнителните разходи (смисъл рег. номера; други документи ; прехвърляне)
borislava написа:Bahama man написа:По-добре намери близък приятел или познат на който имаш доверие и се е занимавал с такива неща и да ти я докара
Това е най правилното решение и според мен
Bahama man написа:Онзи ден едно момче където докарва коли от Австрия и Германия ми предложи ако искам след месец да отида с него да докараме коли, трябвало му шофьор за да земе още една кола, та ако ходи заминавам и аз...може да сменя Сеата
da__buzz написа:Bahama man написа:Онзи ден едно момче където докарва коли от Австрия и Германия ми предложи ако искам след месец да отида с него да докараме коли, трябвало му шофьор за да земе още една кола, та ако ходи заминавам и аз...може да сменя Сеата
ами тогава и аз трябва да доида с вас да карам твоята![]()
че ще ти е много трудно твоята и на твоя приятел едновременно да караш
между другото ickatagolf един мой приятел замина днес.
той също като теб си няма никаква престава за какво става дума ама тръгна
надявам се след 5 дена да ти дам отговор как е минало неговото пътуване
vw_edition написа:честно казано докарвал съм преди време не една и две коли и мога да ти дам съвет да не се занимаваш колега , нервите които ще изхабиш са страшно много и зависи от колата но на 60-70% от случаите ще ти излезне същата цена отколкото да ти я докарат
Stivi написа:vw_edition написа:честно казано докарвал съм преди време не една и две коли и мога да ти дам съвет да не се занимаваш колега , нервите които ще изхабиш са страшно много и зависи от колата но на 60-70% от случаите ще ти излезне същата цена отколкото да ти я докарат
А пък недай си боже нещо да се строши-ще се видиш в такова приключение че нямам думи ! Така че ако си хазартен тип и ти е за тръпката давай смело но ако просто искаш да си докараш колата,остави го на някой друг !
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта