колкото и да са яки .. помпичките за пръскалки на фаровете прави около 5 бара налягане.. ии вярвай ми мн пръска.. нищо общо със тия на стъклото.. и другото което е че при тия на фаровете (от опит на по нов автомобил с оригинални такива) мн вода отива при миенето.. там маркучетата са дебели колкото показалеца на ръката ми (не е от рехавите

) а и дупката е по голяма от тая на пръслаките за стъклата
не се притеснявай за чистачки.. ако си с някакъв препарат + екстра ако си намазал стъклата на фаровете с антирейн препарат да са по мазнички.. стига да няма 1 см кал по стъклото и да не е засъхнала яко, всичко пада:) загледай се че на новите коли имат само пръскалките които за гъзариика просто се прибират и излизат от бронята но иначе дюзите са същите като на тия които се монтират фиксирано върху бронята
поради същата причина (че със ксенон при сняг натрупва по стъклото и че заслепяваш като се зацапат) БЛАГОДАРЕНИЕ на колегата lozan67 който ми обеща помпичка(още не съм отишъл да я взема заради изпитите) но не мога да намеря дюзички
Успех ти пожелавам да си намериш на някоя морга помпичка с голямо налягане и прилични дюзи които да не са мн груби и грозни и си уреден