Някой да може да даде отзиви за сервиз Емо-газ !?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Някой да може да даде отзиви за сервиз Емо-газ !?

Мнениеот bugster » Пет 01 фев 2008 16:16

Привет колеги. Един приятел ми спомена, че е чувал за "Емо Газ Сервиз" че работят добре. Аз лично не съм чувал преди за тях.
Това им е уеб-а
http://www.emo-gas.com/
Изрично да упомена, че това не е реклама на сервиза. Не ги познавам а просто искам да чуя евентуални отзиви.
Мисля да се газифицирам и засега изборът ми се спря на тях.
За и против са добре дошли като мнения за сервиза, понеже не намерих нищо в търсачката за тях.
Предварително благодаря :)

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Сря 06 фев 2008 12:28

Вече е решено. Утре - четвъртът отивам при тях. Надявам се си разбират от работата и няма да оплескат колата ми. Отзиви за монтажа скоро а за вървежа на газ ... след някой друг месец, като се надявам само позитивни :roll:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 06 фев 2008 21:17

Газов инжекцион ли ще слагаш или обикновена уредба?

Потребителски аватар
grimasa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой да може да даде отзиви за сервиз Емо-газ !?

Мнениеот grimasa » Вто 19 фев 2008 13:11

bugster написа:Привет колеги. Един приятел ми спомена, че е чувал за "Емо Газ Сервиз" че работят добре. Аз лично не съм чувал преди за тях.
Това им е уеб-а
http://www.emo-gas.com/
Изрично да упомена, че това не е реклама на сервиза. Не ги познавам а просто искам да чуя евентуални отзиви.
Мисля да се газифицирам и засега изборът ми се спря на тях.
За и против са добре дошли като мнения за сервиза, понеже не намерих нищо в търсачката за тях.
Предварително благодаря :)

Здрасти колега.Може би малко късно се включвам за което се извинявам.Моята газова е слагана при ЕМО-ГАЗ но въобще НЕ съм доволен.МЪРЛЯЧИ,сомо гледат да ти вземат парите.
Но все пак ако вече си я сложил при тях сподели мнението си.
Поздрави

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Сря 20 фев 2008 12:31

Уредбата вече е сложена. Пропан-бутан с газов инжекцион. Сервиза хммммм - то по скоро гараж изглежда доста мизерно. Собственика не изглежда любезен и приветлив. Малко обяснения дава като го попиташ нещо ....
С две думи, като начални впечетления не бих го препоръчал на първо гледане.
+ това като отидох към 5 часа да взема колата, ме накара да отида да сложа 10 лева газ, за да види дали няма теч и да я настрои. Басси - грозна история. Малко циганско ми се вижда.
Освен това си сложи стикер-реклама на сервиза точно под надписа ми Golf GTI без да го обсъди дили го искам. Което е леко казано дразнещо. Ще го изчегъркам когато имам свободно време. Засега си мисля, че няма нужда да му правя реклама с такова стикерче, още повече че до момента не е заслужил такава!
Взеха ми около 1350 за всичко. Сложих пура 40 литра за бутилка.
Каза ми че сега е на по-икономичен режим но до 4500-5000 оборота не усещам разлика от карането на бензин. Над тези обороти усещам, че няма тяга като на бензин, но от друга страна какво правя да карам колата над 5000 оборота :roll:
Вече изхабих една бутилка + още малко и като сумарно досега мога да кажа че за 350 извънградско и 50 км граско (София+Плевен) съм изхабил около 40 литра. Сега правя експеримент колко ще ми харчи Софийско. Заредил съм 32 литра и съм минал досега около 180км като още има в бутилката 5-10 литра може би, но ще карам докато не свърши напълно за да мога да видя точно колко километра съм минал с тези 32 литра.
Това е като впечетления досега!
Ако има интерес ще пиша по-късно повече .....

Последна промяна от bugster на Чет 21 фев 2008 0:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой да може да даде отзиви за сервиз Емо-газ !?

Мнениеот bugster » Сря 20 фев 2008 13:50

grimasa написа:Но все пак ако вече си я сложил при тях сподели мнението си.
Поздрави

За мнение относно самата газова как работи все още не мога да дам впечетления - твърде рано е. Но за мотажа и отношението мога определено да кажа, че не съм доволен !
А ти колега - твоите впечетления за газовата, разхода, отношението и монтажа? Много ми е интересно да чуя твоето мнение!
Поздрави!

Потребителски аватар
grimasa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот grimasa » Чет 21 фев 2008 8:31

Здрасти колега.Моята газова е LOVATO ел.Когато я поставиха в ЕМО разхода беше 15-16 на 100.Казаха ми след 1000км. да отида за донастройка,отидох взеха ми още 10лв.+ и нищо ,разхода си остана същия.След това отидох в АРГУС ,мочетата преправиха въздуховодите ново центроване и разхода ми падна на 8 извънградско и 10-11 на градско.
Съвета ми е не ходи повече при тях ,само ще ти вземат парите мърлячите.Монтажа е под всякаква критика"ГОЛА ВОДА"
Поздрави.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 21 фев 2008 20:14

:!: :!: :!: СЕРВИЗА ИМА МНОГО ЛОША СЛАВА :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!:

Чак сега ти виждам темата :( , да се е....а у главата :(

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател: