Дайте малко инфо за разхода на бензин и дизел на Голф ІІІ
става въпрос за двигатели 1,6 и 1,8 бензин и 1,5 и 1,9 дизел.
До този момент карам Голф 2 /1,3 бензин с автоматичен смукач, но вече поомаля колицата и трябва да я сменям за Голф 3. Айде колеги, ударете едно рамо!!!
инфо разход на Golf ІІІ с 1,6 и 1,8 бензин
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: инфо разход на Golf ІІІ с 1,6 и 1,8 бензин
veso9 написа:Дайте малко инфо за разхода на бензин и дизел на Голф ІІІ
става въпрос за двигатели 1,6 и 1,8 бензин и 1,5 и 1,9 дизел.
До този момент карам Голф 2 /1,3 бензин с автоматичен смукач, но вече поомаля колицата и трябва да я сменям за Голф 3. Айде колеги, ударете едно рамо!!!
пробвай с... търсачка?!

ОК, аз търся икономичност на пробега, по-добре ли ще съм с дизелов двигател, и ако да какъв се препоръчва /карам основно градско и отвреме на време дълго/, как се държат дизелчетата през зимата като например палене на студ, издънки, сгъстена нафта и др. които са характерни за зимни условия.
предварително благодаря на колегите, които са карали дизел, щото аз знам, че зимата е голяма болка за всички дизели
Тенкс на всички до сега, и на тези които ще се включат!!! Beer
предварително благодаря на колегите, които са карали дизел, щото аз знам, че зимата е голяма болка за всички дизели

Тенкс на всички до сега, и на тези които ще се включат!!! Beer
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми моя 1.6i АЕК показва 9.6 в момента. Карам само градско. Като го засякох се оказа че MFA-то показва 0.15-0.2 литра по-висок от реалния разход (вероятно заради гумите). Та значи реално ми харчи 9.4-9.5 на 100. ОБАЧЕ, избягвам центъра. Иначе половината време ръчкам, другата карам кат пенсионер.
Впрочем само за сведение: баща ми на стария ми голф 1.4 комби му докарва 7.2-7.4 градско, ма баща ми е уникален в това отношение
Впрочем само за сведение: баща ми на стария ми голф 1.4 комби му докарва 7.2-7.4 градско, ма баща ми е уникален в това отношение
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ами аз бих попитал как ти го докарваш тоя разход като на мерцедес
няма нищо ненормално Голф 1.6 да даде градско от 9/100 като го караш нормално. Може дори да вземеш да попрочетеш има много теми за разхода и по каталог разхода на 1.6/100 е около 9/100 градско
а за разход от 14.5/100 за 1.8/90 gruebel не знам какво да ти кажа, първо се ходи на диагностика и после
или пък караш само на 2-ра 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”