колеги технически възможно ли е пренавиване на цифров километраж?
от гледна точка на бъдеща покупка, да се знае аджеба има ли смисъл да се гледат цифричките.
пренавиване на километраж
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Бьлгария на 100 коли 10 да са с реални километри и то може би щот са купувани нови.БЕЗ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ.Няма значение механичен или електронен километраж.Едното е 15-20л другото 40л.Лично аз сьм наблюдавал като доидат автовозите (понеже очите ми все за пасат Б-5 гледат, получавам алергия от други коли
).Ами колеги какво да ви кажа дизелите им на пасатите под 350 000хил. к. аз сьс собствените си очи не сьм виждал, може и да има някаде по света, та отиват до 4 , 5, 600 000хил.к. Та втоя ред на мисли сега се сещам виждал сьм и на 718 000хил. к. А на авто кьщите(Бьлгарските) всичките са на по 154 000хил. к . а сега де, ти си прецини сам ,мушенгии навсякаде.Ама аиде че много от Варненските джамбази са ми познати за белата ще ми прочете някои постинга и ще каже глееи ся кви работи пише тоя пу пуу не го изсрам льжец
. Така че всичко е заблуда , пьлен батак кои кот да ти разправя.

- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Хехе, както каза колегата по горе тук всички коли нов внос са на 100-160 хиляди километра. И да, "пренавиването" определено е възможно и е елементарна работа.
Последния път на Горубляне гледах един Голф 3, 96г, всички екстри на 90 хиляди километра. Шофьорската седалка беше доста скъсана, че колата явно беше 350000+. Дори на мойта двойка, която скоро ще удари 230 хиляди (един бог знае дали са реални) няма такива неща, верно, че е започнала да се изтърбушва леко, но има още много докато се скъса.
Последния път на Горубляне гледах един Голф 3, 96г, всички екстри на 90 хиляди километра. Шофьорската седалка беше доста скъсана, че колата явно беше 350000+. Дори на мойта двойка, която скоро ще удари 230 хиляди (един бог знае дали са реални) няма такива неща, верно, че е започнала да се изтърбушва леко, но има още много докато се скъса.

- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То лошото е, че вече много нагло ги въртят тия километражи! До преди няколко години ги връщаха с по 50 - 60 000, а сега с по 150 - 200 000. Но докато повечето хора, когато си купуват кола, гледат километри, а не състояние на автомобила така ще е.
Аз преди време продавах камиони и съм имал фрапантни случаи, когато клиентите сами са искали да им връщам километражите, защото... ще им се смеят колегите!

Аз преди време продавах камиони и съм имал фрапантни случаи, когато клиентите сами са искали да им връщам километражите, защото... ще им се смеят колегите!

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
А да тъпа е много и то как пренавиват прецакват и така но съм чувал от хора ,че на по новите машинки става дума за колите
след 97 имало някакъв главен комп... на който дори да превъртиш и т.н
на екранчето на показателя на главние неможе да се пипне ! И сега пример познат на бащами си купи бус спринер 2001-3 та въпроса беше такав на буса беше много запаен чак да повярваш ,че са му реални мило....немеца умее да пази но се оказа ,че тука са го врътнали купи го уж на 180 000 а като го вързаха не знам си каде на кои сервиз
на Мерцедес и показа 690 000 хиляди километра оня щеше да се гръни ,че почнали да го оспокоята ,че поне знае реалните и
!
А вече не знам аз лично дали има такива неща !
след 97 имало някакъв главен комп... на който дори да превъртиш и т.н
на екранчето на показателя на главние неможе да се пипне ! И сега пример познат на бащами си купи бус спринер 2001-3 та въпроса беше такав на буса беше много запаен чак да повярваш ,че са му реални мило....немеца умее да пази но се оказа ,че тука са го врътнали купи го уж на 180 000 а като го вързаха не знам си каде на кои сервиз
на Мерцедес и показа 690 000 хиляди километра оня щеше да се гръни ,че почнали да го оспокоята ,че поне знае реалните и

А вече не знам аз лично дали има такива неща !
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При ФВ груп ако работата е свършена професионално няма познаване,ако е бил някой дилетант с обурудване за 2.20лв. може и да се познае,ама пак не е сигурно.Залагайте на външни и вътрешни белези затова на колко км. е колата,дори и да се подведете и да си кажете че е на повече км. гледайки износеността а тя да е на по малко(реално) не съжалявайте-кола карана и подържана от мърлячи и съсипници не е за препоръчване на каквато и да е цена.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”