99 кинта
да си взема ли това cd-usb
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
за неото не съм много сигурен колко са хибави ама елит са по добри от нео.аз имам елитка с юесби и съм доволен,и бас вади и радио фаща.
само един съвет като го сложиш не го сваляй всмисъл сяка вечр като се прибереш.аз така правя ама тука са много крадливи където живея и от много слагане и сваляне зе да прескача малко и се пълни с боклуци.
само един съвет като го сложиш не го сваляй всмисъл сяка вечр като се прибереш.аз така правя ама тука са много крадливи където живея и от много слагане и сваляне зе да прескача малко и се пълни с боклуци.
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
здравейте взех си това: http://www.bittel-bg.com/images/Audio/N ... _Audio.jpg и свири
имам само един проблем като извадя ключа от стартера и гасне а после губи всички настройки и пак се почва едно гласене на радио,бас едно такова дето спира бееп на копчетата и т.н.ако някой може да ми разреши проблема благодаря .
п.п мисля че трябва допълнителен кабел 12волта към плеара ама си е заводско и не ми се пипат евробуксите(а и да не вземе да изгори цд то)

п.п мисля че трябва допълнителен кабел 12волта към плеара ама си е заводско и не ми се пипат евробуксите(а и да не вземе да изгори цд то)
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
дзвера написа:здравейте взех си това: http://www.bittel-bg.com/images/Audio/N ... _Audio.jpg и свириимам само един проблем като извадя ключа от стартера и гасне а после губи всички настройки и пак се почва едно гласене на радио,бас едно такова дето спира бееп на копчетата и т.н.ако някой може да ми разреши проблема благодаря .
да трябва да пуснеш 12волко и на жълтия кабел на СД-то и няма да го прави
честито за покупката да си го ползваш със здраве
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF5_ABT написа:дзвера написа:здравейте взех си това: http://www.bittel-bg.com/images/Audio/N ... _Audio.jpg и свириимам само един проблем като извадя ключа от стартера и гасне а после губи всички настройки и пак се почва едно гласене на радио,бас едно такова дето спира бееп на копчетата и т.н.ако някой може да ми разреши проблема благодаря .
да трябва да пуснеш 12волко и на жълтия кабел на СД-то и няма да го прави
честито за покупката да си го ползваш със здраве
Да и аз кавам четитка за покупката да си е ползваш с здраве .
cd
Колега по добре не деи за тези пари бих те посъветвал да си купиш нещо по марково дори и втора ръка
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”