Здравейте, става въпрос за PASSAT , който има следния проблем - когато вали дъжд и автомобила не е в движение, се мокрят стелките и пода се пълни с вода, тавана е сух, и не мога да разбера от къде идва водата.
Много благодаря предварително за съвети и предложения за отстраняване на проблема ми.
Автомобила ми се пълни с вода
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Има няколко варианта:
1.Имаш ли шибидах-може да е от него, аз лично моя го залепих целия със силикон.
2.Отпред под чистачките има два отвора за изтичане на водата и ако са запушени тече вътре в купето.
3.От предният прозорец, покрай уплътнението.
4.От вратата ако е късан найлона под кората започва да тече и вкарва вътре в купето.
Успех!!!
1.Имаш ли шибидах-може да е от него, аз лично моя го залепих целия със силикон.
2.Отпред под чистачките има два отвора за изтичане на водата и ако са запушени тече вътре в купето.
3.От предният прозорец, покрай уплътнението.
4.От вратата ако е късан найлона под кората започва да тече и вкарва вътре в купето.
Успех!!!
нов проблем
Водата, която се събираше се оказа че е от люка, оправихме този проблем, но сега започна да се пълни багажника, от къде ли? 

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:Има няколко варианта:
...
...
При мен всичко си беше наред, но по точка 2 не ми харесваше разположението на тези дупки! Запълних ги със силикон и след това пробих нови 2 дупки, но по към средата на автомобила. И вече вентилатора ми не се дави с вода

П.С. Има и други вече по-генерални 2 отвора при които вече има по-голяма възможност да са запушени. Те се намират до отвора на парното и до компютъра. Те извеждат водата към подкалниците и я излизам върху предните гуми.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”