Аз си мислех че нещо ми се е прецакала АГУ ма кат ви гледам разходите май е нормално.
12-13/100 - градско на къси разтояния
Извънградско незнам.
Лятото не ми е качвала повече от 10.
Колко газ Ви харчат колите:
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги незнам какво ви е мнението за Блу форс..но аз оставам с впечатлението че невероятната газ..даже ми бави колата..и харчи доста повече..от тази на Омв и Шел...с пълна бутилка 30литра...изкарах едвам 175-6км.....след което заредих на Омв..за 20лв...и в момента съ минал същите километри...което е малко фрапантно....
Oxyde написа:Колеги незнам какво ви е мнението за Блу форс..но аз оставам с впечатлението че невероятната газ..даже ми бави колата..и харчи доста повече..от тази на Омв и Шел...с пълна бутилка 30литра...изкарах едвам 175-6км.....след което заредих на Омв..за 20лв...и в момента съ минал същите километри...което е малко фрапантно....
Зареждал ли си на Лук Ойл ? Ако не си опитай тяхната газ аз съм доволен от нея

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
TURL написа:не, че се съмнявам в колегата, но последните 10 дни е много по-топло и разхода май на всички е надолоda6o_amvr написа:След намеса от страна на vasstop-а,колата ми от 11,5 на сто намали на 9 на сто разхода (градско)
не просто ми беше толкова зацапн въздушния филтър че се беше спънала тотално колата

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Да беше само ти с това впечатлениеOxyde написа:Колеги незнам какво ви е мнението за Блу форс..но аз оставам с впечатлението че невероятната газ..даже ми бави колата..и харчи доста повече..от тази на Омв и Шел...с пълна бутилка 30литра...изкарах едвам 175-6км.....след което заредих на Омв..за 20лв...и в момента съ минал същите километри...което е малко фрапантно....

И при мен е същото - висок разход и никакъв вървеж

Забележи в коя бензиностанция разхода ти е нормален и постоянен и си сипвай там

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Последни екперименти на тема икомичност от тези почивни дни:
61 литра газ от ОМВ = 850 километра при скорост от 90-100 км/час, т.е. 7.2л/100 средно. Ако не си бях изпуснал на няколко пъти нервите, и също така не бях карал 20 км по междуселски пътища по които асфалта е екзотика, щях да го сваля със сигурност под 7/100!
Без пътници, с малко багаж, зимни гуми 185/60/15, и колата от гаража. За отклонение на километража и от там на километрите и дума да не става, защото разстоянията съм ги засичал с GPSa.
Между отделните зареждания също засичах. Най-доброто постижение беше 6.5 л/100км! Това е за разстоянието от новото ОМВ на магистрала Тракия преди Чирпан до ОМВ Петолъчката.
Главно отдавам това на наскоро сменения термостат, и балансираното каране
61 литра газ от ОМВ = 850 километра при скорост от 90-100 км/час, т.е. 7.2л/100 средно. Ако не си бях изпуснал на няколко пъти нервите, и също така не бях карал 20 км по междуселски пътища по които асфалта е екзотика, щях да го сваля със сигурност под 7/100!
Без пътници, с малко багаж, зимни гуми 185/60/15, и колата от гаража. За отклонение на километража и от там на километрите и дума да не става, защото разстоянията съм ги засичал с GPSa.
Между отделните зареждания също засичах. Най-доброто постижение беше 6.5 л/100км! Това е за разстоянието от новото ОМВ на магистрала Тракия преди Чирпан до ОМВ Петолъчката.
Главно отдавам това на наскоро сменения термостат, и балансираното каране

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
pacoy написа:Oxyde написа:Колеги незнам какво ви е мнението за Блу форс..но аз оставам с впечатлението че невероятната газ..даже ми бави колата..и харчи доста повече..от тази на Омв и Шел...с пълна бутилка 30литра...изкарах едвам 175-6км.....след което заредих на Омв..за 20лв...и в момента съ минал същите километри...което е малко фрапантно....
Зареждал ли си на Лук Ойл ? Ако не си опитай тяхната газ аз съм доволен от нея
Значи изкарах 190 км със 17.8 литра ОМВ газ...днеска заредих на Лукойл ще ги видя и тях....но колеги в никакъв случай не зареждайте БЛЯ ФОРС!!по скапо и по некачествено...
Върни се в “Автогазови уредби”