Въпрос за Хидравличното масло.
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Въпрос за Хидравличното масло.
Колеги като отворя капачката и се вижда,че е под MIN може ли от това да ми прави проблеми със скарцането.Дори като го врътна малко кормилото скърца.Ако е запаля отначалото не, но след 2-3 мин при наи малкото мърдане скърца.Ако задържа волана на дясно да кажеме пак скърца?Не разбирам дали хидравличната течност е читава.Може да е сдала багажа.Мерси предварително.
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
това е защото е малко маслото. Долей колкото трябва и ще спре да скърца. Всъщност свири помпата и ако караш дълго така можеш да я изгориш. На мене ми тече рейката и винаги си нося масло. И като се разскърца и доливам. За 4 месеца ми е отишла 1 бутилка масло от 1 литър.
A и забравих да ти кажа като долееш маслото завърти волана пълен ляв пълен десен да се обезвъздуши системата
A и забравих да ти кажа като долееш маслото завърти волана пълен ляв пълен десен да се обезвъздуши системата

-
- Автомобил:
- Двигател:
stad05 написа:Здравейте колеги !
Да попитам и аз,има ли значение какво хидравлично масло доливам?
Защото това което е в казанчето е Червено на цвят.Ако долея някакво друго на цвят,дали ще се пресече?
Едва ли ще се пресекат,но не ги смесвай.Щом си с червено масло - ATF търси,то даже е по-евтино от оригиналното зелено.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
chefito написа:handycam написа:na Aral имат ATF 22, вземи си от нея, поне знам че е истинска защото идва директно от рафинерията в Германия.
като преди това минава на визитация през турция, китай.....
поне това което се вкарва при мен идва директно от рафинерията в Германия, в същата рафинерия се прави и Motul.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”