mp3 player към касетофон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз мисля, че неможеш да го свържеш ..
От дясната страна буксите са ISO - едната е за ток (+/-, acc и т.н.), другата е за 4 говорителя (+/-) - това си е към стандартното окабеляване на колата.
Тези двата чинча са изход за стъпало, долу в ляво ти е антената ..
остават тия двата кабела стърчащите, единия от които е според мен захранване към стъпалото или така наречения remote(или за автоматична антена) и другия е за нещо друго .. примерно заглушаване на телефон!
Дай модела на Pioneer-а все пак, но съм почти сигурен, че няма как да го свържеш .. ОСВЕН! (току-що ми дойде на ум) с касетка адаптер. Продават ги вече в Бг, видях подобна на Техно маркет Европа или Технополис. Представлява касетка, която вместо лента има глава, която ляга на тази на касетофона и от нея излиза жак за слушалки! Моята я дадох на един приятел да я ползва иначе щях да ти я снимам да знаеш какво да търсиш!
От дясната страна буксите са ISO - едната е за ток (+/-, acc и т.н.), другата е за 4 говорителя (+/-) - това си е към стандартното окабеляване на колата.
Тези двата чинча са изход за стъпало, долу в ляво ти е антената ..
остават тия двата кабела стърчащите, единия от които е според мен захранване към стъпалото или така наречения remote(или за автоматична антена) и другия е за нещо друго .. примерно заглушаване на телефон!
Дай модела на Pioneer-а все пак, но съм почти сигурен, че няма как да го свържеш .. ОСВЕН! (току-що ми дойде на ум) с касетка адаптер. Продават ги вече в Бг, видях подобна на Техно маркет Европа или Технополис. Представлява касетка, която вместо лента има глава, която ляга на тази на касетофона и от нея излиза жак за слушалки! Моята я дадох на един приятел да я ползва иначе щях да ти я снимам да знаеш какво да търсиш!
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де,тези касети от техномаркета свирят ли добре?Аз доскоро бях с няква китайска дето свирише доста гадно...комшията ми има подобна но СОНИ и звучи като истинско.
Какво стана с касетофона?Успя ли да го вържеш?Аз на моя съм с подобен вход но си иска да има нещо вързано иначе не превключва на ЦД...
Какво стана с касетофона?Успя ли да го вържеш?Аз на моя съм с подобен вход но си иска да има нещо вързано иначе не превключва на ЦД...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
valdo написа:Има едни дивотийки, но не мога да кажа колко са качествени.
Включва се в запалката има вход и букса за захранване. МР3-плейърът се вкл. в него, и сигналът се предава на УКВ радио. Т.е. ловиш си собствената музика по радиото.
Има(ло) таквоз в комп. магазини на "Раковска", цена ~25 лв.
Подобна джаджа гледах да продават и он-лайн.. само че като питах за спецификации нещо не ми хареса отговара .. казаха ми че на опаковката пишело някакви честоти от сорта на 500-11000 херца.. което си мисля че просто предавателя може да излъчва само тези честоти което пък е леееко кофти.
Вариант е да се върже плеърът направо преди стъпалото ама си иска поялника и майсторлъка.. и резултатите надали ще са задоволителни ( яко скопяване на касетофана )

И все пак изглежда вариантите които ти остват са за касетката и предавателя.
Можеш също така да продадеш касетофона и да купиш друг с вход за сигнал или пък направо мп3.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
valdo написа:Има едни дивотийки, но не мога да кажа колко са качествени.
Включва се в запалката има вход и букса за захранване. МР3-плейърът се вкл. в него, и сигналът се предава на УКВ радио. Т.е. ловиш си собствената музика по радиото.
Има(ло) таквоз в комп. магазини на "Раковска", цена ~25 лв.
Аз имам такъв трансмитер - мога да ви уверя, че качеството се доближава на 80% до CD

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maks написа:Добре де,тези касети от техномаркета свирят ли добре?Аз доскоро бях с няква китайска дето свирише доста гадно...комшията ми има подобна но СОНИ и звучи като истинско.
моята е маркова и свири хубаво .. имам я от 6-7 години, носех си лаптопа преди в колата, защото нямаше такива модерни MP3 плеъри

Върни се в “ОФФ-Топик - други”