Здравейте приятели,
обади ми се братовчед ми и ме пита: "в Германия съм, искам да вкарам Golf III, дизел 1997-1998г. Можеш ли да ми кажеш колко струват в БГ?"
Такаааа, отварям мобилебг-то и - ужас.... цените са от 3000 до 8-9000лв, че и нагоре. На мен ми изглеждат еднакви колите /карам пасат и не познавам голфовете/, а цените.....
Някаква идея по този въпрос??? Какво да кажа на братовчед си?
от какво зависи цената на golf III
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Голф 3 дизел друг освен 1,9 няма; може да е D (атмосферен дизел) - 64 к.с.; SDI (пак е атмосферен, но е с директно впръскване) - 65 к.с.; TD предкамерен - 75 к.с.; TDI - 90 и 110 к.с. Виждаш какво разнообразие е; освен това много зависи от състоянието, екстрите, ...
Ако искаш да помогнеш на приятеля си, поинтересувай се какъв точно е намерил, за да се ориентираш (въпреки че mobile.bg не е много точен критерий; mobile.de е по-коректен).
Освен всичко изброено, Голф 3 има Variant (комби), кабриолет, синхро ...
Ето от ТОЗИ сайт може да се добие някаква представа.
Цената може да се погледне от Шваке (застрахователите работят с този каталог - има и online версия, но поне на мен не ми се удава засега).
Ако искаш да помогнеш на приятеля си, поинтересувай се какъв точно е намерил, за да се ориентираш (въпреки че mobile.bg не е много точен критерий; mobile.de е по-коректен).
Освен всичко изброено, Голф 3 има Variant (комби), кабриолет, синхро ...
Ето от ТОЗИ сайт може да се добие някаква представа.
Цената може да се погледне от Шваке (застрахователите работят с този каталог - има и online версия, но поне на мен не ми се удава засега).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”