Проблем с дръжката на багажника...
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с дръжката на багажника...
Пичове проблема ми е следния: Като отключа с централното всички врати, и като отворя веднъж багажника, и като го затворя и като опитам отново да го отворя -. не ставааа! Като заключа централното и пак го отключа нещата се повтарят.... имам право на един опит за отваряне! Може ли да се излекува това? Полото ми е 97 година декември 1000 см3
интересно но и аз имам подобен проблем, 95-та година Поло. Примерно веднъж на 10 отваряния с централното - дърпам багажника и не може да се отвори - все едно е заключен. и след като закл./откл. няколко пъти и си работи
Може би сваляне на кората и почистване и смазване на ключалка и дръжка gruebel ама до сега не съм се захващал.

Може би сваляне на кората и почистване и смазване на ключалка и дръжка gruebel ама до сега не съм се захващал.
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз вече направих следното:
Оставих багажника винаги заключен и като трябва да го отворя, взимам ключа и с него - става винаги
между другото това червеното поло ли е твойт(о?

между другото това червеното поло ли е твойт(о?
- cholaka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам подобен проблем. Значи още преди се отваряше трудно багажника и трябваше да задържа дръжката в горно положение и се чува как изщраква и се отваря, като не е необходимо да напъвам.
Наскоро обаче блокира напълно и не се отваря. Измих я добре кото обърнах внимание на автомивката да наблегнат с пароструйката на дръжката, после я смазах и започна да отваря значително по-лесно от преди. Скоро обаче пак блокира направих същата процедура, но нямаше ефект и сега май ще ходя в сервиз. Иначе с ключа се отваля обратно на часовниковата стрелка. Полото е 2002 г.
Наскоро обаче блокира напълно и не се отваря. Измих я добре кото обърнах внимание на автомивката да наблегнат с пароструйката на дръжката, после я смазах и започна да отваря значително по-лесно от преди. Скоро обаче пак блокира направих същата процедура, но нямаше ефект и сега май ще ходя в сервиз. Иначе с ключа се отваля обратно на часовниковата стрелка. Полото е 2002 г.
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Екстра че половера ти е 2002 - кажи ко е станало след сервиз
Кажи ко са ти казали от сервиза? Къф е лека, да излекувам и аз мойта 5-та врата 

и аз го имах този проблем, свали кората, държи се на 1 винт в дръжката от вътре и после дърпай отстрани и отгоре, на щипки е, погледни отвърте дръжката и гледай какво се мести като дърпаш дръжкта. има един палец който сякаш е къс и изтървя! (имам чувството, че е дефект, на всички ПолоВери го има) аз пробих една малка дупчица в този...палец ли е кво е там... и щракнах едно малко поп-нитче, с две думи го удължих! вече 3 месеца нямам проблем
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”