Проблем с ГОЛФ2 1.8 Моноинжекцион
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с ГОЛФ2 1.8 Моноинжекцион
Здравейте , след дълго ходене по мъките реших да опиша тук моя проблем , ако не друго да е полезен за някой друг. И така колата е Голф 2 1.8 Моноинжекцион година: 1988 двигател номер RP....... , колата е на бензин и газ , колата работи но не както трябва , всекви майстори се изредиха уж проста кола уж нямало какво да и се чупи и ниц , нищо не става в момента проблема е следния закарах я при поредния майстор който настройва настройва , сутрин на студено колата пали на бензин и загасва , паля пак и държа педала н газта като колата работи на 3 цилиндъра мъчи се и работи като ЮМЗ , колкото и студено да е след около 1 минута работа прехвърлям на ГАЗ и колата си работи нормално на 4 цилиндъра , при това положение майстора ме увери че съм за КАБЕЛИ , СВЕЩИ , ПАЛЕЦ , КАПАЧКА ,пропуснах да спомена че след като колата загрее започва да работи добре и на бензин но гори като змей , но на мен ми е чудно защо при уж правилни настройки за модела двигател RP колата работи на газ а би трябвало според мен да работи на бензин а на ГАЗ не така добре при проблем с кабелите свещите капачката и т.н. не разбирам почти нищо от коли и техните особенности но просто ми писна всеки път да хвърлям пари и все проблем , същият майстор закачи колата на газ анализатор и сподели на газ е ОК но на бензин не може да я хване въобще и гори много , че гори много и аз зная паля няколко пъти на бензин и 5 литра ги няма за 3 максимум 4 сутрини палене и работа по 4 , 5 минути максимум , пропуснах да кажа че преди няма година съм сменил свещите и те са NGK 4 електродни купени от магазин на козлодуй , кабелите може и да са кученца за около 40 лв. са купени , та аджаба вече незнам какво да правя с тази кола и накрая ще спонсорирам надин с нея , въпроса ми е има ли смисъл да купувам сега нови свещи кабели капачка палец , препоръчаха ми BOSH а незнам от къде да купя и да са наистина BOSH,за свещи ми казаха в юнитрейд за съответния модел двигател в слуая RP40915 , ако някой от вас са имали подобни проблеми имогат да помогнат ще съм ви благодарен , предварително благодаря на всички. !!!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”