Нямам осветление на приборите.......
- borislava
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам осветление на приборите.......
Колеги изчезна ми осветлението на всички прибори-както си карах изведнъж пълен мрак,нито табло,нито прибори,нито парно нищо....А в същото време си имам фарове,мигачи,парното си работи,тоест всичко си работи обаче няма осветление вътре,на приборите.......

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
borislava написа:или скапания резистор да се е проибал...?
Къде да го търся този резистор...????
Поне при мен е на самия ключ с който вкл.светлините-едно такова като усилването на малко радиоапаратче
На трОпела ми не даваше контакт м/у пластинките и също нямах осветление на таблото...никакво,а фарове си имах
- borislava
- Автомобил:
- Двигател:
chy написа:borislava написа:или скапания резистор да се е проибал...?
Къде да го търся този резистор...????![]()
![]()
Поне при мен е на самия ключ с който вкл.светлините-едно такова като усилването на малко радиоапаратче
На трОпела ми не даваше контакт м/у пластинките и също нямах осветление на таблото...никакво,а фарове си имах
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ей това е цялата "анджаклама" разглобена. За да я извадиш първо махаш оная пластмаса дето се държи на две видии дето е между таблото с приборите и волана. Махайки я имаш достъп до оная "пишка" дето съм я посочил с пръста и я натискаш нагоре(навътре да се прибере). ако тръгнеш да го демонтираш по друг начин ще прецакаш пластмасите
- borislava
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:
Ей това е цялата "анджаклама" разглобена. За да я извадиш първо махаш оная пластмаса дето се държи на две видии дето е между таблото с приборите и волана. Махайки я имаш достъп до оная "пишка" дето съм я посочил с пръста и я натискаш нагоре(навътре да се прибере). ако тръгнеш да го демонтираш по друг начин ще прецакаш пластмасите
Благодаря колега,разглобихме го ама всичко май си му е в ред.....????
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
и как разбрахте, че е наред?borislava написа:Anbuch написа:
Благодаря колега,разглобихме го ама всичко май си му е в ред.....????![]()
![]()
п.п. залагам на потенциометърчето
запитване
Колега имам същият проблем от потенциометара ли излезе и имали го като резервна част,колко приблизително струва
Колега имам същият проблем от потенциометара ли излезе и имали го като резервна част,колко приблизително струва
допитване
hose написа:Майче ще си дойде точно потенциометърчето.....
Аз се извинявам, че така се изтърсвам, ама да попитам от къде мога да си намеря ццялата тая джуджавка с копчето за вкл. на фаровете, силата на осветлението на таблото и ел. рег. на фаровете? Защото на моето половерче цялата пластмаса отвън е начупена и се държи на някакво прозрачно покритие, добре че поне всичко работи!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”