LuIS написа:стана ми интересно.. кои са му "дискомфортните фактори" ?
щот карам три дизелови автомобила и един бензинов ,а немога да намеря "дискомфортен фактор" на дизела..
а по темата.. вземи това което ти хвани окото

Така, за теб и за останалите в този форум, които умряте да се хвърляте в спор и то не с факти ами заради самия спор и най-вече щото винаги това което карате е най-доброто.
Припомням ви че сме тук (или поне моето разбиране за идеята на форума е такава) да изказваме мнение и да си помагаме. Когато изкажеш мнение, което се базира единствено на твоите лични убеждения и вярвания, го кажи и спри до там. всеки има право на такова, но когато нямаш факти и доказателства е само една празна теория.
И тъй като не искам да се отклонявам от темата, а тя касае избора на дизелов или отто двигател, а ти прояви интерес какви дискомфорт фактори намирам в дизелите, бих искал да чуя кои от следните ФАКТИ свързани с дискомфорта ще оспориш и на база на какво:
1. Шума на дизеловите двигатели е много по-силен и неприятен както вън, така и вътре в купето
2. Вибрациите съзавани от такъв двигател са много по осезаеми за шофьора и пасажерите отколкото тези от един бензинов вигател
3. изходящите газове от дизеловия автомобил, макар и по екологични от тези на бензиновия заради по-ниската емисия на CO2, много често са причина за поява на мазни и мръсни петна по задната страна на автомобила (в зависимост от разположението на ауспуха и възрастта на колата разбира се). Безспорен е факта, че прогреса в това отношение през последните години е огромен, но тъй като колегата не възнамерява да взима чисто нов автомобил, този фактор не е за подценяване.
4. В градски условия е необходима много по честа и интензивна смяна на предавки поради ниския диапазон на обороти, в които които дизеловите автомобили проявяват силата си - пример: не бензинов автомобил рядко му се налага да включва 3та скорост от светофар до светофар, аз ускорявам до 100+ на втора.
и нещо в допълнение не пряко свързано с комфорта:
5. Поддръжка на дизеловите двигатели се налага по рядко, но е по-скъпа. Допълнителното тегло което дизеловия двигател носи със себе си допринася за по-бърза амортизация на други части, като спирачни накладки/дискове, гуми и др.
Това са 5те най-главни причини поради които аз едва ли някога бих си взел дизелов автомобил, като на първо място поставям дискомфорта, тъй като не съм нито тираджия нито ора ниви с машината, та да ми е все едно как се чуствам докъто пътувам. Разбира се предимствата им са много по важни за мнозина, като най-голямото предимство разбира се е разхода на гориво, което несъмнене е убедило поне 90% от собствениците на дизелови коли да изберат именно тях. но разбира се това идва за сметка на неща като горепосочените. Неслучайно обаче посъветвах колегата да вземе дизел, тъй като според мен то е по-малкото зло от това да слага газ.
преди да спориш с мен се обърни към личностите, които дори са имали смелостта да публицират мнението си из интернет. аз просто отговорих на въпроса ти, най-вече с цел да допринеса с нещо за избор на колегата на автомобил, за който няма да съжалява след време че е взел поради една или друга причина.
Опитах се да ти дам пример как се води културна дискусия или спор, на база на факти а не просто чесане на езици. А ти ако искаш пак ми кажи че твоите 3 дизел автомобила са най-дорите и предлагат най-приятния драйв и удоволствие и комфорт от пътуването и няма дори да ти отговоря
Не исках да почвам вечния дизел-бензин спор и няма да го продължа. както казах - надявам се с нещо да съм допринесъл за правилен избор на колегата в нужда. Време е всички да спрем да приемаме негативен коментар относно някоя екстра или особеност на колите ни като лична обида. сигурен съм че и трите ти коли са перфектни и най-доброто на пазара но нека споровете и мненията да не са базирани на това.